26 juli

Då var man tillbaka i en värld utan smink, fina naglar, nagellack och smycken. Iförd en pyjamas fortsätter jag nu att tillföra min arbetskraft till världen.

Semestern har varit alldeles underbar. Så otroligt skönt att kunna sola och bada hela dagarna.
Vi har hållit oss i Sverige och har dels varit på Sandhamn, i Stjärnsund, Norrtälje och i Oxelesund. Supermysigt.
Vi har solat, badat, åkt båt och vindsurfat. Druckit vin, öl, saft, vatten och kaffe. Ätit glass, mat och snacks. Vi har umgåtts med våra vänner och bara njutit av livet!
MYCKET BRA!















Nu är jag utmattad. Ska nog vara en tant idag och hoppa i kojan pronto.
Hörs!




det är...

alldeles underbart med semster! Vill aldrig mer jobba.

SEMESTER

1 arbetspass kvar, sen blir de 3 veckor av ledighet!!!!
Klockan 6 tar jag båten mot Sandhamn! VI HÖRS!!!!
Men först; jobb!



Lisette och Matilda

Nu har jag pratat med Australien brudarna. De ruttnade ur på gubben och drog. Innan dom drog stal dom 2 kuddar, 2 filtar, ett paket tortilla bröd och en jesus staty (?)
De ska sitta på en buss i 37 timmar till Brisbane och därifrån ska de ta någon annan buss, sen tar dom flyget till Kuala Lumpur på lördag (kan ha missuppfattat allting) men ungefär så...
Jag vill att dom kommer hem nu nu nu...
Bra gjort brudar! Trevlig resa!

LOVE!




no sunshine.

Det är ruttet väder. . . 
Igår när jag och Anna var i Kista sa hon att de skulle bli dåligt väder idag (jag hade läst i tidningen att de skulle bli bra) hon hade rätt. . . crap.
Då får jag packa istället och undra vad som hänt med mina Australien polare som helt plötsligt verkar ha lämnat psycho farmen för att dra till solen några veckor för tidigt. Riktigt elakt av dom att lämna en status på facebook och inte förklara närmare vad dom sysslar med. Tror nog att jag måste ringa Lisettes mor på momangen.
Aja.
Simma lugnt.

Dagens låt:


RSS 2.0