last day of january.

Idag spritter det i shoppingtarmen. Jag ska shoppa idag. PUNKT.

Hade en jättemysig kväll igår. Var hemma hos Sebastians mamma och myste, åt middag och kollade på film.
Jag ville se I love you man, men det ville inte min karl, så det blev Year One. Inte så jättebra måste jag säga . . .

Ska kolla runt lite och överväga mina alternativ för dagen.

Hörs sen. PUS!



Såhär såg det ut i Fredags när vi var hemma hos mig och hade skoj.


In LOVE.

Jag är kär i den här lilla godbiten.

Sjukt överpris för den dock.

SYND.

SYND som fan.

Crap.




det är nästan så att man börjar fundera...

på att låta tänderna ruttna i munnen i godan ro (ursäkta, det kanske inte lät så fräscht) men, helt ärligt talat. Idag gick jag på en helt vanlig undersökning och fick pröjsa 470 kronor för 20 minuter. Då var även mina 300 kronor i rabatt avdragna. Så summan för dessa 20 minuter var egentligen 770 kronor?! Är inte det helt INSANE? För 20 minuter hos någon som man egentligen inte vill gå till?

Nej men nu ska vi inte vara negativa. Imorgon är det FREDAG, älskade FREDAG. Jag och några av brudarna ska socialisera oss lite hos mig innan vi hittar på något kul. Det ska bli nice, hoppas på en bra utgång också, men vi får se vad kvällen bär av.

Nu ska jag mysa ner mig i min säng och läsa lite. . .

PUS!

sa jag...

...att jag har världens bästa pojkvän?
Han kom precis hem med några presenter till mig. Lite bra att ha saker och ett par jättefina Dyrberg/Kern örhängen.
Världens bästa är han!







XO!

I am only me when I am with you.

Jag kan känna mig så fruktansvärt tom ibland. Det är ren tortyr att känna sig alldeles ensam och framförallt är det svårt att acceptera att man ibland känner sig nere. Denna gång vet jag vad problemet är, men jag vet inte hur jag ska gå vidare med det. Hur ska man lyckas med att hela tiden känna den där känslan av tillfredställelse som man söker? Det funkar ju inte riktigt så, man måste ta itu med skit stunderna men ibland önskar jag att jag inte vore så invecklad. Att jag inte behövde undra varför jag kände mig nere, utan att jag bara kunde vara det en dag och acceptera det tills det blev bättre. Men det kan jag inte.

I sånna här stunder är jag glad att jag har världens finaste pojkvän.

Love!

26/1

Jaha så idag är alla glada, alla har fått lön. Förutom jag. Kul liv, haha. Jag är nämligen timanställd fram till 1 februari, sen blir jag heltid. Så jag får dubbel lön nästa månad, men det hjälper ju inte mig nu heller. Men jag överlever, man har ju sina små brödgömmor.
Träningen igår gick bra, tog det väldigt lugnt, mest för att jag haft dåliga erfarnheter av att ta i för mycket vid 1a träningspasset förr. 9/10 gånger då jag överansträngt mig när jag är urform har jag blivit mega förkyld och fått jätteont i halsen. Så nu kör vi lugnt och försiktig i början. Imorgon blir det ett till träningspass, känns som om detta kommer att fungera!

Jag håller just nu på att kolla på ett program om en flicka som åldras för tidigt, "Haleys hopp" tror jag att det heter.
Hon är JÄTTESÖT.

Måste kolla! Take care!

snabba cash.

Besvikelse.
Mitt biosällskap och jag var väldigt enade om att Snabba Cash var en fullständig besvikelse. Trist som fan. Om man inte läst boken kan man nog tycka att filmen är grym, men jag som läst boken tyckte att filmen var en riktig flopp.

Men hörrni, imorgon börjar mitt nya träningsliv. Inhandlade ett par nya träningsbrallor idag, så imorgon gäller det. Inget tomt prat denna gång. Nu ska jag börja träna ordentligt 2-3 gånger i veckan. Wish me luck.

Nu blire mer Joel, Johan Falk med andra ord.

PUSS.

We got a little carried away...

Haha... Trodde helt ärligt talat att jag skulle skratta ihjäl mig. Igår var jag, Anna och Joi hemma hos mig och kikade på film och snaskade. När filmen var över la vi oss och chilla på mitt rum, då kom Anna med en ny variant av "Humle och Dumle" - ni vet, man har två prickar på hakan och så blir det en jättesöt gubbe. . . Anna hade upptäckt att man kunde göra det åt andra hållet. Och vi blev lite, bara aningen, carried away. Det slutade med att vi hade målat ner Joi totalt.



Det är ganska skönt att vi är lättroade tjejer ibland!

Snart ska jag bege mig till Täby C och se Snabba Cash!

Peace!

lite kort om de senaste dygnen.

Jaha, så har man bearbetat sin sorg lite. Det är tomt, fruktansvärt tomt, men ändå skönt att veta att hon slipper lida. Det känns som när min morfar och morbror dog, som att de bara rest bort.
Så är ju inte fallet, men det är skönt att tänka så, ibland.

Så vad har jag haft för mig de senaste dagarna; inte mycket.
Vart ju såklart magsjuk i måndags kväll så det blev inge jobb varken tisdag eller onsdag. Ibland kan det nästan kännas som om någon sitter däruppe i himlen och bara väntar på rätt ögonblick att strö salt i såren på en. Som om det inte vore nog med att ens hund går bort så ska man bli magsjuk på köpet. Lite medkänsla kanske vore på sin plats?

Igår var jag hos frisören och fixade mitt barr som skiftade i typ gult/grönt/brunt och jag la även till en liten lugg!
Känns sådär, ångrade mig nästan på en gång när jag insåg hur mycket jobb det faktiskt är att ha lugg. Men nu sitter den där den sitter så det är bara att gilla läget.

Annars har jag inte så mycket mer på hjärtat for the moment. Ikväll blir det lugnt, har lite ont i halsen och har noll lust till något fartfyllt...



R I P världens vackraste.

9 December 1996 - 18 Januari 2010

Jag saknar dig redan älsklings Babben, så obeskrivligt mycket. Du kommer alltid vara den bästa hunden. Min lilla vackertoss.



Vi ses i himlen

Babi.

Ja jag vet. Uppdateringen är kass. Men det får den vara när man har sorg. Jag har börjat förstå allt mer och mer att detta är det bästa för min älskling. Trots det så känns det så oerhört svårt att inse. Imorgon klockan 6 kommer veterinären hem till oss. Då ska vi säga adjö till våran älskade.
Nästan hela släkten kommer att vara här för att vi alla älskar henne. Vi hade inflyttningsmiddag hos min far igår, alla satt och snyftade om vartannat.
Även fast jag vet att hon kommer att vara borta inom ett dygn så kan jag inte föreställa mig hur det kommer att kännas.
Min lilla tuss ska till himlen.
Vill bara på något sätt vakna och inse att det varit en mardröm. . .


don't go.

Jag brukar alltid längta efter helg. Nu längtar jag inte. På måndag ska vi säga hejdå till min fina Babi.
Hon har varit en del av mitt liv längre än någon av mina nuvarandra vänner. Hon har alltid funnits där. Alltid väntat troget på att man ska komma hem. Alltid varit busig. Alltid snarkat. Alltid varit charmig och otroligt ÄLSKAD.
Det är SORG, en sån fruktansvärd sorg för hela familjen och släkten.

Hon är en älskad hund, det kommer hon alltid att vara.


Min kärlek.

Sorgen är oerhörd. Det finns inga ord som kan beskriva den saknaden som jag kommer att känna när hon är borta.
Min älskling. Min vovve. Snälla må bra igen.

Det är så sjukt att något som lever snart ska försvinna och bli ett minne. Min fina Babsan!

Det känns tamejfan som någon har dragit livet ur mig. Och hon är kvar i livet nu, hur fan ska det kännas när hon är borta?

Orkar inte tänka. Orkar inte finnas just nu.





ett svart hål.

En står klump befinner sig i min mage. Det finns inga ord för hur ont det gör. Min lilla vovve och ögonsten mår inte alls bra. Det är så otroligt svårt att acceptera att hennes sista dagar är här. Jag vill inte inse att hon snart inte är här längre. Samtidigt som man inte vill att hon ska lida så känns det helt fel att avliva en levande varelse. Någon som faktiskt lever och andas.
För alla gånger jag stört mig på att hon snarkar, skäller, måste bli rastad så ber jag tusen gånger om ursäkt. Jag lovar att gå ut med henne 5 gånger om dagen i hela mitt liv om hon bara kan bli bra igen.
Min lilla lilla lilla tuss som har varit en del av mitt liv i 13 år. Jag inte föreställa mig att komma hem till en tom lägenhet. Det finns bara inte i min värld.



Det är inte bara en hund, det är min hund, min älskade Babi.

21 år!

Hej hej. Känner att uppdateringen inte blivit så regelbunden de senaste dagarna, har mer lust att ligga under täcket och mysa än att sitta vid datorn. Plus att det är fullt upp med både jobb och Allen Carrs "äntligen icke-rökare", japp ni läste rätt, snart ska jag genomgå ett mycket utstuderat försök till att sluta röka (ångesten är redan här, även fast jag inte ens slutat än).

Idag säger jag Grattis till Sjöddan som fyller 21! GRATTIS GRATTIS GRATTIS!

Snart blir det innebandy i Hallonbergen. Kvällens planer är ännu osmidda, kan inte bestämma mig om det ska bli en svart eller vit lördag... Hard one!

Have a good one.




ARG!

Jag är så arg att jag skulle kunna slå någon, väldigt hårt.
Fick precis ett brev från våra "trapphusvärdar" i huset. Vilka jävla sopor dom är. Brevet innehåller 3 punkter. Att hundrar har kissat precis utanför porten, att det under hösten har plockats upp 22 fimpar, 15 snuspåsar och ett tomt ciggpaket utanför vår port och att några boende har satt ut sina soppåsar i trapphuset. SVENNEJÄVLAR. Hur orkar folk hålla på och störa sig på småsaker som att det ligger en och en annan fimp eller att det är lite gult i snön utanför porten. Vi har hund, jag röker och vi ställer ibland våran soppåse utanför dörren, dom kunde lika gärna ha skitit i att skriva brevet och kommit och pratat med oss istället. Jag kan inte för mitt liv förstå hur folk pallar vara så jävla svenniga av sig!
Såhär föreslår våra trapphusvärdar att man ska göra med sin ciggfimp när man rökt klart den: "Fimpa cigaretten, lägg den (helt släckt) i en avfallspåse eller dylikt och släng bland soporna" STOR RISK att jag ska gå runt med en jävla rulle med påsar i min jacka för att stoppa i fimparna och sedan bära runt på dom tills jag kommer hem. Kommer aldrig att hända.
Nu blev jag helt plötsligt mycket osugen på att bo där jag bor. JÄVLA jubelidioter som inte har något liv!

GAH!

BURR.

Nu får det räcka med kyla.
Idag trodde jag att det aldrig skulle bli varmt igen, jag låg nerbäddad i soffan med täcke och hela köret men frös ändå, det fanns inget ljus i tunneln då.
Annars har jag varit på IKEA och hemtex idag, köpte lite födelsedags presenter till Pappa som fyller år imorgon.
Det har varit väldigt väldigt skönt att vara ledig idag, men imorgon är det back to buisness.


Godafton

Har haft en bra dag idag. Jobbade 8.30-15.30. Åkte hem. Var ute med Babi 3 gånger (hon frös mer än jag). Lagade mat (har kommit på att jag kommer att leva på makaroner/potatismos + tillbehör när jag flyttar hemifrån). Kollade på Nyckeln till frihet med Paulina och Joi.

Nu checkar jag ut för natten.

Ha en underbar sömn, det planerar jag att ha samt en underbar ledig dag imorgon.

Life is good at the time.


Förresten jag har -21 minus på min termometer, helt sjukt.

oh lord.

Detta kan nog vara den osmakligaste skon jag någonsin skådat. VAD är det frågan om? Ingen kan väl tycka att det här är snyggt? Inte ens sött. Den är gräslig.


Nog för att Haléns inte är kända för att ha moderiktiga bombnedslag, men detta tar ju priset.

yantra.

Hej folks. Har precis legat på mammas spikmatta i 30 minuter. Det gör fruktansvärt ont när man ska ner och upp, men när man plågat sig ner så är det helt okej. Den absolut skönaste perioden i spikmatteriet är NU, just nu, när det pirrar skönt i hela ryggen, nästan så att man känner blodet cirkulera.
Dagen på jobbet har varit bra. Första dagen på mitt "nya" jobb. Detta kommer att bli bra, visst det är aldrig kul att gå upp på morgonen, vill nästan dö för att det är så jobbigt. Men man piggnar till efter ett par timmar.

Nu ska jag äta pasta med kyckling och champinjon sås, smarrigt ska det bli!

PUZ!

Tele2.

Har inte så mycket att säga idag. Det har varit en lugn dag, har fixat och trixat lite, ätit middag hos Sebastians Mamma (hon höll på att bränna ner hela lägenheten när hon skulle flambera sparris för första gången, okej lite krydd, men fan vad det brann i pannan)...

Tänkte visa några bilder, det var ett tag sen.

Här kommer Tele2/Comviq plåtningen som gjordes för ett par år sen.









Enjoy.

Ångest i dess renaste form (negativ, jag vet)

Hello Beloved Ones!

Har precis kommit hem efter att ha spenderat en kväll på Sollentunas nyöppnade O'learys. Nice ställe. Kommer med all förmodan slå haket nr 1 & 2 (Paddys&Stinsvillan) med hästlängder. Det kan verkligen vara superskönt att bara hålla sig på hemmaplan ibland. Slippa att kriga in till stan och allt det som tillhör krigandet.

Jag måste ju erkänna att ångesten redan är här. På måndag börjar jag jobba igen, denna gång på Danderyds sjukhus. Ska faktiskt bli fruktansvärt (FRUKTANSVÄRT!!!!!) trist. Eller rättare sagt: JOBBIGT! Som fan! Jag har varit ledig sen den 22a december.
Visst, jag erkänner, tycker inte alltid att det är jättekul att vara ledig... Men... Det slår att jobba.
FUCK.
Hoppas verkligen att det blir bra som tusan.



Nattinatti små tussar...

I have to say what is on my mind.

Varför har det blivit en "grej" att man måste dra på en "finn-dig-själv" resa? Om man inte är i behov av att finna sig själv just nu då? Är det då okej om man står över?
Känns faktiskt som en ganska pressande sitatuion. På något konstigt sätt så är man numer lite konstig och tråkig om man inte gör allt det där som alla andra gör. Typ åker till Thailand, Bali, Australien mm. Fuck it.
Det lockar inte mig att åka bort i 3 månader och supa skallen av mig varje dag under denna tids period, för att sedan komma hem och vara ännu mer lost än vad man var innan. Sorry. Jag älskar att resa, men absolut inte under sådana omständigheter.

Tänkte bara sprida ordet.

Några av de resor som gjorts på senare år...



Thailand, Khao Lak, 2004



Isla de Margarita Jul&Nyår 2005/2006



Teneriffa 2006



Zakynthos 2006




Vegetables.

Mjäääe hörrni... Jag känner mig som en grönsak. En morot kanske, eller en kålrot. Något i den stilen iallafall.
Har precis pallrat mig upp ifrån sängen och sitter nu och dricker en kopp kaffe... Har inte ens orkat ta fram frukosten än.
Idag känner jag för att åka pulka, dricka varm oboy med grädde och vara allmänt barnslig. Kanske kasta snöbollar på folk? Får helt enkelt se vem som är på att vara lite extra barnslig två dagar innan man börjar jobba 40 timmar i veckan igen!

Peace out!





2009 blev 2010.

Godmorgon! Gårkvällen var för ovanlighetens skull väldigt väldigt lyckad! Credd till Sigtuna boysen som fixat så fint!
Dagen har spenderats framför tvn. Har sett Air Bud, Smekmånaden, Ice Age 2 och nu ser jag på Harry Potter... Senare ikväll blir det Revolutionary Road + chips och dip.
Här kommer lite bilder från igår.



Massa smink. . .



Med smink kan man göra sig fin. . .



Nyårskyssen.





Nu börjar snart ångesten komma... På måndag är det slut på de roliga...

RSS 2.0