Påskpresenter.

Heeeeej hej!
Idag är det fredag i min värld. Känns sjukt bra! Kom hem från jobbet vid 5 och har precis ätit middag. Orkade inte vänta till "normal" middagstid så jag åt nu.
Jag som trodde att jag inte skulle få några påskägg i år medtanke på att mamma är i spanien, men så igårkväll kom min älskade vän paulina hem till mig med ett litet tusse ägg! MUMS! Det tackar vi för. Sen fick jag en tidig påskpresent av min kärlek igår i form av en ansiktskräm och ett läppglans, då blev jag jätteglader!

Ikväll ska mina tjejer komma hit och mysa & tv3 bjuder oss på underhållningen (hahah klyschigt). Det blir förmodligen Anna Ankas assistent, efterlyst och sandhamn. OM jag får bestämma dvs.

Have a good one!


I am not dead!

Dra en lättnadens suck. Jag är inte död. Förlåt mig kära blogg. Har bara varit lite deppig och trött så jag har bortprioriterat bloggen.
Imorgon är det jobb igen, sen är jag låååångledig. Ska bli så fruktansvärt skönt, känner verkligen att jag är i behov av sömn och vila!
Nu ska jag snart se Cougar town.
PUSS!

Kalas!

Ikväll blir det mys med mina tjejor. Första ölen öppnad! Wiho! Har lagt fram bakistabletterna redan så att jag inte ska glömma ta dom innan jag går och lägger mig.
SES!


PUSS!

Godkväll! Jag befinner mig hemma hos min blivande svärmor och myser med ett glas vin! Snart ska vi äta middag och sen blir det bara lugna gatan. Ska nämligen köra mamma till arlanda imorgon bitti. Sen blir det antingen stan eller skärholmens centrum med min kärlek. Då ska det förhoppningsvis shoppas lite.
Ha en trevligt fredagskväll!


Den här godbiten hade min älskling köpt till mig idag! Perfekt till de kommande sommarnätterna! WIHO!

myskväll med mina tjejer!

ZzZzZzzZzz mina ögon är så trötta så trötta... De värker i dom för att jag är så trött. Har iallafall haft en väldigt trevlig kväll hemma hos Karin, promenerade dit hemifrån (tog cirka 40 minuter)! Jag, Nina och Karin lagade våfflor och åt så att vi mådde illa. Sen kom Joi, Paulina, Elli, Söder och Adolfsson också så det var en väldigt mysig kväll. Nu måste jag verkligen sova, annars kommer jag vara en zombie imorgon! Adjö mina vänner.




GOKVÄLL

Hej hopp lingon snopp! Nu är jag mätt och belåten, nytränad och nyduschad!
Träningen idag gick bra fast mina ben kändes som spagetthi hela passet. Jag gjorde som jag brukar göra när jag känner mig seg eller har håll - kör ännu hårdare. Det är de enda rätta när man känner så!
Till middag idag blev det take away från Grekiska Kolgrillen i Stinsen, det var gott fast riset var lite överkokt.

Nu ska jag mysa framför tvn!
GOKVÄLL.


Snart slut...

Nu är arbetsdagen snart slut. 7 minuter kvar för att vara exakt. Varför känns alltid den sista timmen på jobbet som ett år lång?
Men iallafall, nu har jag snart jobbat klart för idag och ska snart bege mig iväg för att träna. Känner mig lite seg i kroppen men ska nog klara av ett pass ändå!
Får se hur det blir med träningen imorgon med tanke på att jag ska besiktiga bilen och sen träffa tjejerna. Kanske hinner klämma in det där någonstans.
Imorgon är det tydligen våffeldagen också. JAG VILL HA VÅFFLOR!

Au revoir!

23/3

God eftermiddag!
Jag ligger framför tvn hemma hos Basti och inser att det är onsdag imorgon! Onsdag betyder halvvägs till helg! Känns helt ok liksom!
Ikväll ska jag äta middag här med min andra familj, sen kör Basti hem mig när han ska och träna, då blir det Desperate Housewifes, dating in the dark och lite Cougar town för min del. Det blir nice!
Imorgon efter jobbet ska jag gå och träna o efter de ska jag och mamma åka o handla lite stuffs inför hennes resa till Tenerife på lördag. Så ser mina närmsta planer ut. . .
Så det så :)

ARG!

Idag har varit en dålig halsdag. Fick lite panik över hela hals situationen så att jag tog en sväng till öron, näsa, hals akuten. Det är tydligen som vanligt: halsbrännan som e roten till allt ont. Jag pallar inte med att ha halsbränna längre, den förstör mitt liv! ARG! Det måste ju finnas något att göra åt den så att den slipper fräta sönder min hals och få mig att må allmänt dåligt. ÄNNU ARGARE.

Tror att jag skiter i det här och går och lägger mig. Hoppas att ni har haft en bra dag iallafall!

nattinatti

Nu säger jag Godnatt!
Byebye söndag, hejhej måndag. Fan att helgen alltid går så jävla snabbt. It sucks.



Snart blir det sommar och ljust hår igen!

igår och idag.

Godmorgon! Eller för mig är det snarare godmiddag, har nämligen varit vaken till och från sen klockan 7 imorse då jag blev väckt av hemtelefonen. Försökte desperat somna om i en timme och lyckades väl sådär. . . Men nu är jag iallafall uppe och ska snart åka och handla mat med Mamma, det känns som en riktig söndag idag. Jag har fet halsbränna och känner mig ungefär lika fräsch som en soptunna.
Gårkvällen var trevlig. Jag, Nina, Paulina, Anna och Joi var hemma hos Anna och sen drog vi ner till Olearys ett tag, blev en ganska tidig kväll men sådana kan vara bra ibland också.

Ikväll kommer mina syskon och deras respektive hit på middag, det blir inte att man ses så ofta tyvärr. Men igår gjorde mamma slag i saken och bjöd in dom på middag.

I veckan ska jag sätta igång med träningen igen. Känner mig som årets soffpotatis när jag inte tränar. Så nu ska jag försöka köra tre gånger i veckan så man blir riktigt fit till sommaren och fystesterna på polishögskolan (om man blir kallad).







Ha en trevlig söndag då!


Ignored.

Åh va fint väder det är! Är sugen på att promenera i stan eller till kista centrum. Men mina vänner verkar sova, eller ignorera mig. Börjar fundera på om jag ska åka bil dit själv istället. Men det var ju promenade och vädret som egentligen var grejen. Hmmm... hard one. Jag ger dom en halvtimme till, sen hittar jag på något själv. Här kan man ju inte ligga och vänta heller.

Ikväll blir det till att hitta på något skoj med flickorna. Ska bli kul, var längesen jag såg dom små liven!


liten uppdatering.

hej hej hallå. Det är FREDAG underbara dag! Underbara helg. Fan va jag njuter. Vin i glaset och trevligt sällskap hos pojkvännens mamma! JAG NJUTER! MUMMA är livet på helgen.
Imorgon ska jag träffa mina älskade tjejer. Var alldeles för längesen!

Har haft djävulskt mkt att göra på jobbet idag och hade nog aldrig pallat all bajslukt om jag inte haft så underbara kollegor. Stort guldhjärta till dom som förgyller min vardag på jobbet!

Ha en trevlig fredagskväll! PUSS!

FREDAG ÄR DAGEN!

Imorgon är det Fredag. HALLELUJA är på sin plats!
Jag har varit en duktig tjej idag. Först var jag på jobbet, sen åkte jag till mormor och åt pannkakor och hjälpte henne med lite stuffs. Sen städade jag badrummet och mitt rum hemma, mkt bra Eliza, mkt bra!
Men nu är jag arg. För klänningen jag vill ha från HMs garden collection är sold out. Piss och pannkaka.

Men som sagt, imorgon är det FREDAG! Som jag har längtat!


det går utför.

Vilken tv kväll jag har haft. Först Dating in the dark, sen Desperate Housewifes och nu Cougar town. Känner mig lite mobbad, men sånt e livet. Har haft en mysig kväll iallafall, Nina kikade över och gjorde mig sällskap.
Den här dagen har gått super fort, jag gick tidigare från jobbet för att åka till vårdcentralen. Jag lider nämligen av en galen trötthet 24/7. På dagarna är jag så trött att jag knappt orkar lyfta ben eller armar. Och så har jag fått eksem på halsen helt plötsligt, det går utför nu. . .

Nu kallar snart sängen. Sleep tight.

Effektivitet

God eftermiddag! Idag har jag varit en mycket effektiv tjej. Jag har jobbat från 7-13.30 och sen har jag fikat och shoppat lite i Stinsen (som förövrigt är världens sämsta centrum) med Paulina och Nina! Nu ska jag skriva klart min ansökan till Polishögskolan och sen ska jag göra hemmagjord pizza till mig och min love! Duktig tjej, jamenvisst!
Har redan börjat längta till helgen, alltså nästa helg, heh... Det är aldrig för tidigt att börja längta efter det ljuva livet.



PUSS!

Så jävla sant om kärlek.

Jag och Paulina var inne på Linn Asplunds blogg häromdagen, hon hade lagt upp två alldeles underbara sidor med text från Michaela Fornis bok "En bok om kärlek".
Underbara kärlek. Underbara pojkvän. Underbara är vi tillsammans.
Oj vad smörigt det blev, men så är fallet.

Här kommer texterna från Linn Asplunds blogg:




enjoy.

Dålig uppdatering nu, jag vet, sorry, my bad.
Igårkväll var jag hemma och myste med prinsen som lagade jättegod mat åt oss. Vi såg I love you man (jag tyckte att den var grym, han tyckte nog attg den var sådär).
Imorse var jag uppe med tuppen för att jag skulle hjälpa Angelica att plåta lite inspirationsbilder till hennes hemsida som snart ska öppnas. Det var superfun! Både att träffas och att plåta dessa charmiga kläder!
När jag kom hem vid 16 så somnade jag som en stock. Vaknade för 30 min sen och har väldigt ont i halsen (surprise, surprise...) och i kroppen. Men här blir det inte till att vara kinkig, för imorgon ska jag jobba. KUL helg, kul liv... näeee jag är inte bitter, inte alls...







Såhär kul har vi haft det idag! ENJOY.

11 mars

Lite bilder från dagens visning på Åhléns:







Och dagens godbit, grannens hund, NISSE:


Spruckna planer.

Jag hade planerat min onsdag in i minsta detalj. Förs skulle jag jobba, sen skulle jag hem och skriva klart min ansökan till Polishögskolan, sen skulle jag på massage hos Annso.
Planen sprack när min hals valde att svullna upp. Överläkaren på vår avdelning kollade på den och misstänkte något med sköldkörteln, vi tog prover, jag gick till akuten, väntade 2 timmar, fick se en annan doktor, gick hem. Utan något resultat. Det är inge fel på mig, förutom svullnaden och att jag inte kan svälja ordentligt (det känns som om något sitter fast i min hals, typ).
Imorgon ska jag iallafall gå en visning på Åhléns som ska öppna på Östermalmstorg. Så det blir en väldigt lång dag. Tror att invigningen börjar vid 8 på kvällen... mjäääää....
Nu ska jag dränka mina sorger i glass med kolasås!

Simma lugnt...

H&M The Garden Collection

Pust, stånk och stön. Har precis kommit hem från att ha hjälpt Daniela och hennes polare med en plåtning för en webbtidning dom snart ska lansera. Det var väldigt trevligt och kul. Ända minuset var att de var fruktansvärt kallt i lokalen. Ska bli kul att se bilderna och det ska bli ännu roligare att shoppa en del av de snygga kläderna när de släpps i butik. 




Den här godbiten från H&M The Garden Collection ska jag ha!

mys söndag

Har haft en jättemysig söndag med några av mina tjejer.
Jag, Nina, Joi och Paulina strosade ett tag på stan och lunchade sen på Mocco.
Efter besöket i stan åkte jag, Nina och Paulina hem till mig för att snacka lite gojja och dricka varm oboy med grädde. MUMMA.
Idag är det julafton, för Gossip Girl har säsonspremiär nu. Me lajki.

Ha en mysig söndagskväll.
PUSS!


Lisette 20 år!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS PÅ MIN BÄÄÄÄÄÄSTA TJEJ LESLIE SOM FYLLER 20 BAST IDAG!
HOPPAS ATT DU FÅR EN UNDERBAR DAG.
DET ÄR DAGS ATT KOMMA HEM NU!



LOVE!

Uppdatering.

Kvällens planer: Mys hos Joi.
Har inte så mkt mer att säga.
Klart slut.


JAG VILL HA VÅR/SOMMAR NU!


Missbruk.

Helgen är nära, då får man alltid lite extra energi. Men mina händer är döende. All handsprit som används nu när vi har magsjuka på jobbet torkar ut mina händer totalt. Känner mig så jävla äcklig när händerna är fallfärdiga... USCH.
Så alla goda getter; i helgen ska det missbrukas handkräm (handkrämen hjälper nämligen ändå inte när jag spritar händerna hela tiden, så i helgen när jag vilar från spriten, alltså handspriten, så får jag missbruka handkräm)
Det är planen iallafall.
Nu är jag så trött så att jag snart faller ihop. Degklumpen lägger sig med gott samvete på soffan och smälter pannkakorna i magen samtidigt som jag känner mig nöjd med dagens träningspass.

WU.

shoes

Idag har jag varit en fett mobbad tjej. Kände mig sugen på att träffa mina tjejer och käka lite på något mysigt ställe i närheten. Skickade mass-sms till de 10 brudar som befinner sig i svedala. Fick 6 st NEJ och 4 st svarade inte ens, kul liv. Så jag gjorde som alla tjejer borde göra när de känner sig lite deppiga; shoppade. Nämligen ett par fina bra-att-ha skor.

Hoppas dom passar. Jag har nämligen lite mongofötter. Dom är långa och smala och ibland för stora för 39or och ibland för små för 40or... jobbigt läge...

Aja. Ha en trevlig kväll...

Working woman(?)

Har ingenting att göra på jobbet just nu. Halv 12 serverar jag lunchen, men fram tills dess vet jag inte vad jag ska hitta på. . .
Jag blir alldeles lycklig i hela kroppen när solen lyser, det är iallafall en sak som är säker. Synd bara att det är så förbannat kallt!
Desperate igår var grymt. Men imorse var jag så trött så att jag knappt visste vad jag hette. Som en jävla gammal kärring är man, går och lägger sig halv 11 och tycker att det är alldeles för sent. Kul liv...
Aja nu ska jag väl städa ett skåp eller något. Livet är hårt ibland... hehe...

Njut av solen sålänge den varar!

Inte igen, tack.

Är helt slut i skallen idag. Har känt mig lite halv trött hela dagen. Men nu är det snart Desperate Housewife premiär, WIHO! Som jag har längtat!
Till det blir de glass, varma hallon och grädde. Ja jag har ju tränat idag, så då får man faktiskt gotta sig, och alla andra dagar också dessutom.
Sen har jag en liten bön till Gud i himlen om han finns där uppe. Det är nämligen så att Calici är lös på jobbet, så min request är såhär: SNÄLLA LÅT MIG SLIPPA! JAG VILL INTE, VILL INTE, VILL INTE, INTE UNDER NÅGRA SOM HELST OMSTÄNDIGHETER!
Så nu har jag sagt det! Tack på förhand!



Bruna och fina flickor sommaren 2008.

Snäll Flisa

Idag har jag varit en jättesnäll Flisa! Jag har köpt presenter till både basti och mami love. Why? För att de får stå ut med mitt tjat och gnäll alldeles för ofta. . .
När jag är arg eller ledsen har jag en förmåga att ta ut de över mina nära, bara för att jag älskar dom så mycket. Men idag kompenserade jag iallafall lite...

Snäll Flisa! Nu ska jag snart hoppa ner i sängen och mysa...
Imorgon blir det träning efter jobbet om halsen tillåter!
PUS!



RSS 2.0