Shoes


Alla dessa skor. Jag kan inte bestämma om jag ska ha hög klackat eller ej. Det skulle vara läckert med några snygga sandaler, som exempelvis bilden till höger, men å andra sidan så kommer alla andra ha högklackat, vilket lätt resulterar i att man själv ser ut som en krympling. Kan verkligen inte bestämma mig, det börjar bli dags att väga för och nackdelar. Det är iof helt onödigt med tanke på att det alltid är tortyr för mig att ha högklackat, och mellanklackar ser oftast väldigt "tantiga" ut. Har sett ett par jättesöta nitsandaler på Bianco, men dom är klarvita och eftersom min klänning är cremefärgad så kan det bli lite körigt. Måste nog helt enkelt ta med klänningen ut för en dag på stan.
Mösspåtagningen var inte alls speciell, vi sjöng studentsången och lyfte på mössorna. Tycker bara att hela grejen är taskig för det får det hela med studenten att kännas så avlägsen, om det bara kunde bli 11e juni imorgon skulle jag vara nöjd.

/E

mösspåtagning

Idag är den såkallade mösspåtagningen. Syftet är fortfarande lite vagt enligt mig... tydligen är det som ett genrep innan studenten, vad nu de ska vara nödvändigt för. Alla måste ju veta hur det går till efter man iakttagit alla de tidigare generationerna som haft lyckan att ta studenten.
Idag ska jag inte ha på mig mössan som jag ska bära under själva studenten, då min mössa inte har kommit än för det varit någon strul med beställningarna. Hur höga är oddsen att man inte ska få sin mössa när det är 600 elever som beställt mössor och 4 som inte kommit, varav jag och en av mina bästa tjejkompisar är 2 av de där 4 personerna.
Jag ska alltså ha på mig en "låne" mössa som inte har varken text eller diamant, en helt vanlig student mössa, utan något speciellt utmärkande på...

Kul, kul, kul...





det är numera trendigt att vara nykter

Juste, hörde på nyheterna idag att det nu är trendigt att vara nykter(?) que? Det har iallafall inte jag laft märke till. Med tanke på att alla dreglar efter fest såfort helgen närmar sig och lediga dagar brukar oftast associeras med kommentarerna: "vi kan kröka på måndag, för vi är lediga på tisdan...
Av egen erfarenhet så vet jag att jag inte dricker lika mkt nu som förr, men det är bara för att jag tröttnat, kan det vara så att fler har tröttnat? Sjukt bra för ekonomin iallafall (alltså att tröttna)
Fick tyvärr tacka nej till borås, då jag fortfarande är risig. Ska försöka gå på mösspåtagningen imorgon iallafall, mardrömsscenariot skulle vara att man var sjuk på studenten. I vilket fall som helst skulle jag tvinga någon att köra ner mig till skolan på utspringet i en rullstol, för jag skulle hellre dö än att missa det jag längtat efter sen jag insåg att det fanns något som studenten.
Klänningen är klar, men skorna och smyckena är fortfarande ett stort frågetecken. Klänningen kostade mig 180 kronor då min syster lät sy upp den på Bali, damn jag är så smart!
Ska googla lite skor nu och få lite inspiration!

Hörs sen...

några ipren senare...

Den här dagen har tillbringats i sängen där jag legat och sovit större delen av dagen samt tyckt synd om mig själv... Smärtan i kroppen och huvudet har varit total, och eftersom jag lider av en släng hypokondri har det inte blivit ett dugg bättre när min mamma gått och fnissat och spekulerat i om kanske drabbats av svinflunsan. INTE KUL.
Har lyckats läsa klart snabba cash idag, sjukt bra bok, men lite beiget slut. Om jag hade fått bestämma hade JW och grabbarna fått sippa piña colada tillsammans, jag är mycket för fairytale slut, slutet gott allting gott.

Djungelskivan i fredags.
spindelmössorna på, från IKEA, ibland överträffar vi oss själva.



Det är få som har så många storesyrror som jag, bilden är från i lördags :)



Ska fortsätta kika på tvn nu.

mitt strejkande immunförsvar...

okej, alla som känner mig vet att jag alltid (nästan alltid) är sjuk. Och ja, en liten släng av hypokondri finns även med i kryddan, men faktum är att jag är sjuk väldigt ofta, mestadels är det halsen som spökar. Min slutsats är alltså att de jag trodde var en bakfylla igår, var en början till influensa.
Idag har jag sovit hela dagen, förutom när jag legat och tyckt väldigt synd om mig själv.
Jag har en sådan sjuk beslutsångest. Synk, agenturen ringde nyligen och frågade om jag kunde åka till borås på onsdag för en plåtning. För det första så är jag sjukt  krasslig, har idag inte ens orkat gå i hemmet utan som sagt legat avdankad i sängen. För det andra så är det mösspåtagning på onsdag (vilket jag nu börjar fundera på om det verkligen är så viktigt att man är med på) jag skulle jättegärna vilja åka, men ett kriterie är ju att jag måste bli frisk, frisk, frisk!


tomma löften

Idag har jag gjort, hmmm, exakt ingenting... halsen värker, fötterna värker, huvudet är tungt som cement... Idag är det en sådan dag då man lovar sig själv "jag ska aldrig mer dricka" (ett löfte som kommer hålla fram tills imorgon då huvudvärken är borta och man börjar tagga för mösspåtagning på onsdag samt valborg på torsdag :)
Igår hade jag verkligen en underbar dag, först var jag och undersökte skärholmens centrum (stort och bra men för mycket kista över det hela). Kvällen spenderades med att fira syrran som i fredags fyllde 21. Förfest i en lokal i danderyd med temat nostalgi, en sväng förbi utecompagniet för att sedan avsluta med dans på amba! Sjukt lyckad kväll. Väl inne i dimman såg jag hugo, as in hugo från den rätte för Rosing, snacka om att snubben snart lyfter och flyger i väg med den luft han har i sina lungor... Tycker inte ens att det är någon bedrift att ha fått Linda Rosing på fall, snarare lite peddo varning...

Ikväll blir det mys med världens bästa pojkvän och imorgon är det skola igen... well well.
Ha en mycket trevlig kväll!



Jag och Linnea på ute,där vi delade på en kaffe som var lika vattnig som kaffet på jobbet!


the sun is shining!

Dåså. Då ska jag äntligen börja skriva i min blogg som jag haft ett tag men dock aldrig orkat skriva i. Jag har haft ett flertal bloggar (då bara för mig själv) men nu känner jag att det är dags att skriva så att de intresserade kan läsa.
Jag heter alltså Eliza Trujillo- Ericsson och är 19 (20 i oktober). Går sista året på rudbecksgymnasium i sollentuna (där jag bott större delen av mitt liv). Har ett stort och fint tjejgäng som inkluderar 13 brudar, utöver det har jag en del andra stjärnskott ... mitt liv har varit och är en berg och dalbana som åker väldigt snabbt. Just nu kan jag hantera min ångest och är sugen på att hjälpa andra som varit i min situation. Jag kommer alltid att vara ärlig i denna blogg och kommer att skriva sanningsenliga saker.
Skäms inte för att säga att jag som många andra har lidit av en mycket svår anorexi.
Det har dock inte reulterat i endast negativa saker, utan även nya vänner som jag älskar till tusen och är evigt tacksamma för.
Min pojkvän, vänner och familj, jobb  + modellande är större delen av mitt liv. Just nu älskar jag livet, men de som följer bloggen kommer att märka att färden i banan inte bara är positiv.

Skriver mer imorgon, nu ska jag på studenskiva med mina älskade underbara vänner!

/ Eliza


bild innan grönalund för lääängesen!


RSS 2.0