OPS.

Oj vilken rutten uppdatering av mig. Ber så hemskt mycket om ursäkt.
Det har inte hänt så mycket sen sist. Har börjat träna igen. Känns bra. Jobbar som aldrig förr. Känns också bra.
Det är Fredag imorgon. Känns superbra.

Hur har ni det då? Allt flyter på eller?

På lördag ska jag plåga mig själv, jag ska nämligen springa Topploppet. Jag anser då att jag blev tvingad. Det var min käre vän Nina som utnyttjade en trött kvinnas svaga psyke. Och vips, så övertalade hon mig i ett av mina svagare ögonblick. Darn.

Nog om detta. Nu ska jag sova, en jobbdag till innan helg.

Pusss!

Samson

Söndagmorgon och jag ryser, hon är verkligen helt otroligt bra.

Lyssna och njut.


Oh lord.

Åh herregud folks. Att passa en valp är ju nästan mer jobb än att passa ett litet barn. Hon for och busade och jag for efter och försökte stoppa henne från buset! Men kul var de. När Carro kom och hämtade Waki var jag slut men gav mig ändå iväg till jobbet för att arbeta ett litet kvällspass. Nu är jag hemma och nu längtar jag efter min säng och efter helg. Det har varit en hektisk vecka, men oj vad fort den har gått.

Fart och flärd i all ära, nu tackar jag för mig och säger nattinuffsan.

P&K

Wakike





Fina Wakike!

den lilla lördagen

Är lite halv slut efter att ha jobbat i 12 timmar i sträck idag. Blidde lite övertid till mig idag nämligen! Men npg om tråkigheter, imorgon är de 4 veckor kvar tills jag och min prins åker till London, WEY, längtar! I söndags inhandlade jag en ny byrå som jag hoppas kunna fylla med lite smaskigheter från smaskiga butiker i London :)

Igår skickade jag in ansökan nummer 2 till polisen, nu är de bara att hålla tummarna för att jag går hela vägen denna gång. VILL VILL VILL. VILL SÅ MYCKET ATT JAG NÄSTAN DÖR! Så snälla gud, hör mina böner!

Nu ska jag duscha bort min fina ansiktsmask och sen blire lite efterlyst, imorgon börjar jag 1, men innan de ska jag vara hundvakt åt lilla Waki som ska mysa med mig! MYSMYS!

Love på er.

apor.

Igår efter jobbet mötte jag upp Jessica för en (två) öl på Fridays. Efter ett tag kom även Basti svepande för att joina oss. När vi druckit upp våran dricka begav vi oss på en vandring som kändes oändlig. De var proppfullt på alla bussar och spårvagnar och varenda taxi i hela stockholm verkade upptagen för att köra alla Hoffmaestrofan till Gröna Lund. Tillslut kom vi fram och in på Grönan, jag fick som jag ville och fick åka en karusell. Sen förvandlades grönan till rena rama djungeln med apor som klättrade på tak och knuffades. Efter 6 låtar gav vi upp och gick därifrån. Har nog aldrig i mitt liv skådat något liknande. Det var helt sjukt mycket folk!
Sen önskar jag att jag hade åkt hem, men de gjorde jag inte, hade en lite halvlam kväll som inte var särskilt upphetsande.

Därför ska jag tillbringa min kväll i alldeles underbart sällskap minus Basti. Ska nämligen hem till min kusin som fyller 35 år idag! STORT GRATTIS ZENZI, du är bäst!
Ska bli jättekul att träffa mina älsklingsungar Mulo och Junior också. Älskade ungar som alltid får mig att bli glad!

Ha en trevlig helg. Simma lugnt!






hoffmaestro

Äntligen hemma efter ett kvällspass på jobbet.
Som tur är fick jag sova ut ordentligt inatt brevid min prins. Klockan 11 gick vi upp och åt frukost. Sen förpassade jag mig iväg till jobbet och han (som var ledig idag) fick njuta av dagen själv.
Imorgon blir de jobb och sen drar jag in till stan för att gå på grönan och se hoffmaestro! Ska bli skoj!
Ska även försöka åka några karuseller när jag ändå är där, har sagt i 3 år nu att jag ska gå på grönan, men de blir aldrig av. Så nu när jag äntligen fått tummen ur röven ska jag bannemig åka en karusell eller två!

Godnatt och sov gott!



såhär såg vi ut i lördags på kräftskivan..!


favvi


de lilla djuret

Idag har jag varit en riktig riktig djurvän. Jag grät lite inombords imorse när jag var påväg till jobbet. Det låg nämligen ett stackars litet dött rådjur vid vägkanten. Usch vad dåligt jag mådde för hans/hons skull. Förstår verkligen inte hur man som människa kan köra ihjäl ett djur sen bara dra! ARG!
Så snäll som jag är satte jag igång att ringa till polisen och tipsa dom om de stackars lille djuret! En sann djurvän den där Eliza. Dagens goda gärning är iallafall avklarad! Vila i frid du fina rådjur!

Nu är det äntligen idol premiär!

Håll i er!


My love.

Har haft en riktigt partyhelg och inte sett röken av min kärlek. Så nu sitter jag och väntar på honom och längtar ihjäl mig. Ska pussa honom så mycket att han kommer ångra att han kom hit :)
Såhär i efterhand så tänker jag att de kanske hade varit bra med en lugn helg, men de är ju lite sent nu.

Snart blir de mat och sen blir de en myyyyyskväll!

PUSS!

Guess what?

Jag är megaförkyld! Ovanligt va? Men de ska förmodligen inte kunna stoppa mig. För i helgen blir de rabalder. Skulle egentligen behöva vila, men what the hell. Imorgon blir de kalas hos Anna som fyllde 20 år i Onsdags, bättre sent än aldrig..! Sen är de bara att ladda om ordentligt på lördag för då blir de kräftskiva för hela slanten. Hoppas att hälsan håller.

Har inte så mycket annat att tillägga. Var hos tandläkaren idag, hade början till hål i visdomständerna i överkäken. Ska fylla i och putsa dom om några veckor och de kalaset kommer attg gå på 950 kronor. BA??????
Mamma säger att jag ska dra ut dom på en gång. Jag är tveksam, mycket tveksam.

Godnatt och Adjö!



Jag är fruktansvärt hälsosam!

RSS 2.0