dripp-dropp

Godmorgon(?) alla kära i vårt droppande land. Gårdagen var mkt trevlig! En bra lördag med andra ord.
Dagen idag känns sådär, har galen söndags ångest. Men ska snart bota den med ett besök i Kista C och lite mys med en älskad pojke. Det blir bra.
Guess what? Jag har ont i halsen igen, det är så kul att ha det så jag tänkte, vi kör en omgång till... pff...
Helt sjukt hur helgen kan gå så fruktansvärt snabbt? Ska det vara såhär hela ens liv? Man går och läntar ihjäl sig till helgen hela veckan och sen tar den ändå slut på 2 röda... Nej nu ska vi inte vara negativa, har haft en fin helg men hoppas att veckorna rullar på i en farlig fart nu så att det kan bli mysig vår någon gång!



Min mat i fredags på cypern, MMMMMM säger jag bara!





God frulle igår!



Söta Mulo hos Moster igår!



Hos Jeppe igår kväll!

Gotta go. Au revoir!


Paltkoma...

Godmorgon! Har precis ätit världens godaste frukost hos Bastis mamma, MUMS! Det blev pannkakor och croissanter och massa mer.... Är så mätt så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men, en dag på stan är ju faktiskt ganska mycket motion så det går vi snabbt av oss så att vi kan få rum för mer mat. Mer mat åt folket!
Nej nu ska jag snart börja bege mig hemåt och sen blir det stan med Nina.

Såg förresten bröllopsfotografen igår, den var förvånansvärt dålig. Hade förväntat mig en rolig komedi men tyckte bara att den var fruktansvärt sorglig. Det är ju som vanligt med alla keffo svenne filmer...

PUSS!

2 ½ år

Hej alla glada! Idag är jag busig och bloggar från jobbet. Ajabaja Eliza! Men ibland får man göra undantag eller hur?
Idag har jag och min älskade Basti varit tillsammans i 2 ½ år! Det ska vi fira med middag och bio i stan! Vet dock inte vilken film det blir än, vi är lite oense! Jag vill se Shutter Island och han vill se Avatar. Eller rättare sagt, jag vill se båda men helst Shutter Island och han vill absolut inte se Shutter Island, så jag får nog vika mig. Men det kanske jag kan gå med på!
Annars ser planerna för helgen väldigt proppade ut. Imorgon blir det staden med Nina på dagen och sen ska jag till min Moster som fyller 60 för att sen åka till Sara och träffa alla tjejer, mys!
Söndagen kommer nog spenderas i fosterställning på soffan, he...

Ha en trevlig kväll! PUS!

Ett sting av avund.

Så nu äter en stor del av tjejerna i min umgängeskrets något slags bantningspiller som ökar förbränningen & dämpar hungern(?)... Det känns väldigt jobbigt. Jag ska försöka förklara. Jag tycker att det är skitjobbigt att jag aldrig kommer kunna hålla på med något sådant. Inte för att jag under några somhelst omständigheter vill äta dessa piller. Utan för att jag vet att jag under hela mitt liv aldrig kommer att kunna gå ner ett kilo eller två bara för att jag "vill" eller "behöver". Jag kommer alltid ha den ständiga oron för att det ska gå i överstyr i huvudet. Banting eller nyttigt finns inte i mitt huvud. Tänker jag att jag ska vara nyttig en vecka så slutar det i total kaos. Det blir som något slags maniskt beteende där jag tänker att jag ska vara nyttig men allt bara slutar i en extrem pannkaka och alla mina gamla anorektiska tankar är på plats i mitt huvud fortare än jag hunnit säga nyttig.
Många tänker nog skönt, hon behöver inte tänka på något sånt. Men en dag kommer även verkligheten komma ikapp min fabulösa förbränning och den dagen då jag vill gå ner ett par kilon kommer att komma, oavsett om det är om 10 år eller om 20 år och jag är inte säker på att mina gamla tankar kommer att ha försvunnit helt trots att det gått en lång tid då.
Det har gått 6 år nu sen jag fick min diagnos. Under denna tid har jag hunnit bli sjuk, bli behandlad, bli frisk och bli friskförklarad. Trots detta så har jag accepterat att det alltid kommer att finnas i mitt bakhuvud.
En vanlig dag tänker jag inte på det. Men dagar som denna, när jag inser att mina vänner sysslar med sådant så är ångesten extra jobbig. Samtidigt som jag kan förstå att folk vill gå ner i vikt så skapas någon slags irritation i mig, varför? Varför ska folk behöva gå ner i vikt? Varför ska man behöva trycka i sig massa piller för att nå dit man vill?
Jag hajar noll. Skitjobbiga dag. Känns som en grå sten la sig på mitt huvud. Vet egentligen inte varför. Men ett sting av avund nådde mig på något sätt... Ibland kommer verkligheten bara ikapp en.

Nej nu blev jag trött, måste nog sova bort denna huvudvärk.

Godnatt

I surrender.

Nu ger jag upp. Det är bara skit på tv, facebook är supersegt (har varit så i flera dagar, dont know why) och jag är übertrött.
Imorgon blir det som sagt till att gå o fixa simintyget till Polishögskolan med Paulina. Men innan jag får plaska och visa att jag kan simma så blir det ju självklart jobb. . .
Juste, Synk ringde idag och frågade om jag ville gå en "mingel-visning" för ett nytt Åhléns som ska öppnas på Östermalm, ja tack sa jag! Torkan är över för denna gång, förhoppningsvis!

Adjö, nu är jag dö.



Såhär ser verkligeheten ut mina vänner, blek som den vitaste snöhögen i Sverige. Kul liv...

Nu får det vara nog. Kaputt. Finito.

Dagen börjar lida mot sitt slut och här sitter jag som en annan soffpotatis.
Idag har jag jobbat och efter jobbet kilade jag iväg för att träna. Det gick bra men jag absolut avskyr när det är så fullt med folk så att man får köa för att få träna med de saker man vill. It sucks!
Något annat som börjar suga riktigt hårt nu är vädret. NU får det vara nog! JÄTTENOG! It is enough. På riktigt.
Man kan inte ens prata i telefonen när man är utomhus för att man fruktar för att handen man talar i ska ramla av. he...
Nej men allvarligt talat, någon måtta får det vara på kylan. Vad hände med växthuseffekten?
Ge mig sommar, ge mig värme.
Ge mig färg på kroppen...



Men den som väntar på något gott.... eller hur mina vänner? Määääh...

oh no.

Hatar man inte att vara tjej ibland? Jag har drabbats av seklets mensvärk. Det är som om det inte finns något stop på åkommor man kan drabbas av under en och samma period.
Skulle ha åkt och gjort simintyget till Polishögskolan idag med Paulina men känner att det är bättre att puffa fram det tills man kan gå normalt. Så det får bli på onsdag.
Fan va meningslös jag känner mig av att ligga hemma och jäsa på soffan, även om det inte alltid är kul att jobba så känner man sig iallafall lite produktiv.
Det här går fetbort. Har kollat i skafferierna 20 gånger trots att jag vet exakt vad som finns i dem. Jag är skadad, eller rättare sagt, de flesta som är hemma och är sjuka o småsugna lider nog av det syndromet, det skulle ju kunna ploppa upp något gott från tomma intet den 21a gången man öppnar och tittar, eller?

Nej ni. Njut av dagen, nu ska jag fortsätta att utforska det ätbara i mitt krypin.

PUSS!


Skulle inte banga på...











...lite semester!


curl.

Jaha, så var man tillbaka i väsby efter en snabbfärd till Uppsala. Tråkigt nog förlorade Sumpan mot Gottsunda med 8-6 om jag inte minns helt fel.
Har under två dagars tid nu funnit mig själv kikandes på curling, jag har kommit fram till att jag inte förstår ett enda dugg av den sporten, kan man ens kalla curling för en sport lixom?
När jag gick i högstadiet testade vi i idrottsklassen på curling en gång, det var inte alls kul, det enda som var roligt var att glida på isen och att ha den där gummisulan på ena foten. Men det är väl tur att smaken är som baken - delad. But still, det verkar så sjukt meningslöst att curla.

Jag har lite problem med min karls data måste jag erkänna, han har köpt en liten Sony Vaio, känner mig som en riktig klumpte när jag slår fel hela tiden... Och om jag känner mig klumpig undrar jag hur han känner sig, som har dubbelt så stora händer och fingrar som mig?

Hmm...

MYSVÄDER

Gud vilket mysväder det är. Solen skiner och det gör mig lycklig! Dock vill jag väl inte påstå att jag älskar snön. Den är fin att kolla på men jag trivs bra inomhus där jag kan betrakta det underbara vädret på håll. Haha...
Snart ska jag hoppa in i en dusch och sen ska jag åka till Uppsala för att kolla på innebandymatch. Man e allt en stöttande flickvän :)


tröttmössa

Nu drar jag mig tillbaka. Har somnat på soffan 3 gånger idag. Är mer död än levande, är i stort behov av sömn och jårn. Kan man dricka rent blod? Haha... Har precis sett New Moon igen, eller delar av den... Sov ju som sagt en del.
Får helt enkelt köra på vanliga järntabletter.

Jag har huvudvärk, huvudvärk över att vissa saker är alldeles för komplicerade, de ger mig nästan migrän (och jag har aldrig haft migrän)

Ska förmodligen kolla på innebandy imorgon i Uppsala.

Sov gott!

Trött, trist och ful...



När jag känner mig superful och astråkig så brukar jag ibland sitta och kika på bilder som gör mig lite pigg.
Bilden ovan är från Sofis Mode, en av mina favorit Makeup Artister Anna Göransson står för både hår och smink.
Har nog visat den andra bilden förut. Uppslaget innehöll nämligen två bilder, på den andra bilden är jag sminkad som en 40-talist!

PUS!

lördag morgon. . .

Oh Lord! Nu har jag sovit i 12 timmar och jag är fortfarande trött. Vad är det för fel på mig? Mamma säger att jag är svart under ögonen och så kollar hon oroligt på mig. . .
Igår efter jobbet åkte jag in till stan och köpte örtcigg, det är nikotin och tobaks fria cigg. Dom smakar helt okej, inte jättegott men heller inte jätteilla. Tänkte pröva dom ett tag iallafall, sen får vi se hur det går.

Det var meningen att jag och Nina skulle dricka vin och snacka skit igår kväll, efter ett halvt glas vin var jag så trött så att jag knappt visste vad jag hette så vi dog framför tvn och kikade på Flyga Drake.

Ska verkligen försöka vila upp mig ordentligt i helgen, inget ansträngande här inte. Sen på måndag ska jag ringa till doktorn och försöka lokalisera vad det är för fel på mig. Är det möjligt att få göra en helrenovering av sin kropp? Byta ut allt som funkar lite halvdant till nya delar?


myrornas krig

Hallå är det bara min trappuppgång som drabbats av myrornas krig på televisionen? Galet irriterande. Vad gjorde folk innan TV fanns? DARN!
Jag som hade planerat tv-mys och glass ikväll eftersom jag varit så duktig och kört ett rejält pass på gymmet idag, med instruktör som lagt upp ett jättebra pass för mig. Känns sjukt bra!
Snart kommer Nina över med Leo och myser ett tag. Det gillar jag. Och imorgon är det fredag. Mycket bra, mycket bra! Min helg är som en oskriven bok än, känns väldigt skönt faktiskt!
Nu ska jag fortsätta förbanna den förbannade tvn!

PUS!

Feels like home

Jag har blivit alldeles kär i denna låt från filmen My Sister's keeper.
ÄLSKA!


Gräsänkan.

Pust, pust. Är jättetrött. Och så är jag ensam hemma också. Det är faktiskt inge kul alls att vara själv. Alldeles tyst och mörkt.
Dagen har iallafall varit bra. Har ätit massa godis idag! Har av någon konstig anledning varit sjukt godissugen hela dagen. Nu har jag iallafall stillat godisbegäret och är istället sugen på riktig mat. Vore inte helt fel med lite Donken mat!
Ska nog ta en liten tupplur på soffan och sen börjar jag nog brottas med maten!

PUS!

Beslutsångest i dess renaste form.

Åh vad skönt det är att sitta ner. Man blir verkligen helt bananas i huvudet av att stå och gå hela dagarna.
Har ätit egenbakade semlor idag! De var supergoda!
Sen efter det blev det lite träning. Känns skönt att förkylningen är borta så att träningen kommer igång.
Annars då? Vad har jag för mig? Inte så mycket, jobbar och sliter och är tröttare än någonsin.
Snart ska jag äta middag, har lagat ost och broccolipaj, vet dock inte hur den smakar men jag hoppas att den är god!
Ha en trevlig kväll. Nu ska jag fortsätta ha beslutsångest om Gotland vecka 29.

PUS!

500

Oj hörrni, föregående var mitt 500:e inlägg här på bloggen. COOL.

PS. Basti fick ett Humanity for all armband av mig. Älskar alla olika sorter som finns, dom är ursnygga. Köpte det på Nelly.com men såg idag att de även finns att köpa på NK details.



14 februari

Har haft en helt underbar dag med min älskade pojke. Folk verkar tycka att alla hjärtans dag är skit, hur kan man tycka det? Det är ju hur mysigt som helst. Man behöver ju inte nödvändigtvis spendera den med en partner! Allt är bara en total mysfaktor idag. Jag har gått runt hela dagen och känt mig alldeles varm av kärlek.
Har kommit på att Sebastian är min drog, eller det har jag ju vetat längre men jag kan verkligen inte få nog av honom. Min kärlek.
Vi brunchade på Kung Carls bakficka och sen strosade vi runt i stan i flera timmar idag och det var mycket bra! Fick ett par jättefina byxor och en snogg oversize tröja!

Nu har mamma mysat till en riktigt god middag och snart ska den avnjutas. Sen till kvällen blir det film. Fick massa filmer av Nina igår som hon köpt i Asien. Jag som älskar filmer tackade och bockade såklart!

Ha en fortsatt bra söndag och alla hjärtans dag.

Alla hjärtans dag.









Såhär såg mitt Fredagsfika ut (:
Fint va? Ibland är man ambitiös!
Mums!


fullrulle.

Gårkvällen hos Joi var jättetrevlig. Det blev en tidig kväll, åkte hem med Nina vid 10 tiden, väldigt skönt.
Imorse var vi och lämnade pappa på Arlanda för idag åker han till Tenerife och ska vara borta ett par månader - skönt för honom, tråkigt för pappas lilla flicka :).
Sen fortsatte dagen med hundutställning i Badminton hallen då Nina skulle ställa ut Leo för första gången, han kom tvåa! Duktig kille.
Nu ska jag äta lite snabbt och sen blir det till att åka och kolla på kärleken när han spelar innebandy!

Ikväll blir det tacomys hos Nina.
Gotta go. Njut av lördagen!

Joanna 20 bast!

Grattis till Lillan som fyller 20 år idag!
Ska snart kila upp till henne och fira ett tag!
Men först måste jag käka och fixa mig.

PUS!


baka baka...

Nina är äntligen hemma! Har saknat henne måste jag faktiskt erkänna. Kändes väldigt skönt att få höra hennes röst genom telefonen idag. Min fina Nina.
Imorgon får jag nog se min lilli.

Men nu är jag i baktagen, ska nämligen bjuda på fredags frukost imorgon på jobbet (en i personalen gör det varje vecka) det är väldigt mysigt faktiskt. Eftersom det är alla hjärtans dag på söndag så har jag gjort en lite extra kärleksfull frulle. Det blir hembakt för hela slanten: havretekakor, ciabattabröd, hallonkaka och chokladmuffins. Sen bjuder jag goa pålägg och kaffe :)

PUS!

Wella.

Har snokat runt lite och hittat lite bilder från en plåtning som jag gjorde för Wella för ca 1 ½ år sedan. Har faktiskt inte sett bilderna förr så det var kul när fotografen skickade över dessa till mig.









Hörs senare! Nu ska jag laga mat.

Lisette.

Jag saknar dig. Otroligt mycket.




Total misär.

Har knappt sovit en blund i natt. Har betett mig som något i en stekpanna. Alltså vänt mig fram och tillbaka, säkert en ziljon gånger.
Bööööööööh. Misär. Men imorgon blir det jobb, för det suger att ligga hemma. Även om man inte mår hundra så tror jag ändå att man mår bättre av att komma ut.
Och så är det stökigt hemma. Ligger som en potatis i soffan och ser mig omkring i oredan, vill städa, göra mamma lite glad, men jag orkar nog inte ta tag i oredan.
Kanske om jag får sova ett tag? Kanske lite Te ger mig orken?
Haha. UUH.


sicko.

Jag lider. Lider ända ut i fingerspetsarna. Vill inte vara sjuk, vill inte vara förkyld. Vill inte ha ont i huvudet och vill ABSOLUT inte ha ont i min visdomstand.

Buhu. Stackars lilla mig. . .


söndags resumé

Jaha så vad har jag gjort idag då:

Varit på Ikea och Net on Net, sen har jag varit på middag hos min pappa.

Status: Galen huvudvärk, möjligtvis ett hjärntumör + en redig förkylning.

Här kommer lite bilder från helgen!








Hard Rock Café!

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh vad dåligt jag mår. Är absolut inte bakfull, har bara fått årets otrevligaste förkylning i mina bihålor. Kul liv.
Gårkvällen var jättetrevlig! Vi käkade middag på Hard Rock Café och sen gick vi till Anchor. Har varken varit på Hard Rock eller Anchor innan så det var spännande!

Idag fick jag galna cravings efter vår. Solen lyser ute och himlen är klarblå. Tänk när man sitter och fikar ute första gången på våren. Eller när man tar sin första öl i vårvädret. MYS! Vill ha vår nu.

Snart ska jag åka till IKEA med Paulina, hon hävdar att jag är skyldig henne det för att hon följde med mig till Täby förra söndagen. Får väl ställa upp för laget då.

PUS!



27 mars...

... blir det HOFFMAESTRO på Annexet... Måste bara få liv i de andra som ska med och boka!




Mmmm... Detta är NJUTNING... Ryser i hela kroppen...

Funky Detail Leggings

Funky Detail Leggings SEK 359, Pieces - NELLY.COM

Jag ska nog bestämt ta och köpa mig dessa leggings.
359:- får man betala om man vill att de ska bli en del av ens garderob.


njuter av lördag morgonen.

Well hello!

Sitter hemma hos min pojkvän helt solokvist och väntar på att dom ska komma hem med lite käk. Igår var jag först en working woman, men sen när jag slutat mötte jag upp Paulina på ett glas vin på syrrans jobb (Kung-Carls Bakficka).
Efter det drog jag hem hit och drack några öl med Basti, Jessica, Tobbe och Larsson. Trevligt som fan men eftersom man har blivit en liten sömntuta så lockade sängen tidigt igår också.
Ikväll ska vi ut och fira att Jess fyllt år, undra hur det kommer att gå medtanke på att jag och Basti båda två drabbats av årets förkylning!

Pratade med Lissan nyss och jag SAKNAR verkligen min Leslie hur mycket som helst... Det är tomt utan henne här i Sverige... Och det blir verkligen extra påtagligt hur mycket man saknar Liss och Malla när man pratar med dom små liven i telefonen...

Nej nu ska jag ta en kopp of coffe och njuta av tystnaden och ledigheten!

2/2

Har lidit av en sjuk trötthet sen igår. Vet inte om det är vintervädret som börjar komma ikapp en eller att jag bara är lite halvt utmattad just nu. Det blir nog bättre snart hoppas jag.
Idag lös solen in i mitt kök på jobbet, HELT UNDERBART! Klarblå himmel, glittrande snö och strålande sol, det är så vintern ska vara, inte mörk och jävlig!

Jag har kommit in i en liten shopping-era. Eller rättare sagt; jag vill ha allting, vill byta ut hela min garderob, men så kommer verkligheten ikapp en som säger åt en att man inte kan ha hur mycket kläder som helst. Och det är ju i och för sig sant, men det är ju så jävla kul att känna sig riktigt snygg i nya kläder. Jag är inne i min-garderob-är-propp-full-men-jag-har-ingenting-att-ha-på-mig stadiet, om ni förstår vad jag menar.

Aja over and out.


Och förresten, Grattis till Jess som fyller 22 år idag! PUSS!


RSS 2.0