tick tack...

Vart tog det här året vägen? För ett år sedan hade vi mösspåtagning, eeeeh va? Det har snart gått ett år sen studenten, helt sjukt!!!


nervös.

Godkväll! Dagarna bara flyger iväg. Kanske är det för att det är min sista vecka på avdelningen där jag jobbar nu? Jag tycker att det ska bli väldigt trist att byta avdelning då jag trivs jättebra där jag jobbar nu. Men jag hoppas att det blir bra på min nya avdelning också! Måste tänka positivt, fast är ändå lite nervis!

Imorgon efter jobbet ska jag till frissan för att fixa håret, ska nog bli lite ljusare om det går! Ska se vad hon säger! Efter det ska jag baka, baka, baka! Måste ju bjussa på massa gott på min sista dag!

Nu ska jag planera vad det ska bakas!

Adjö!

crap

Halsonten är tillbaka. Jag orkar inte! FANFANFAN!
Det är ingen vanlig halsont, något är skumt.
Kan man få byta ut sin hals?
Sånna fall är jag först i kö.


SEGER

Hej allesammans!
Idag segrade BK Stolpskott med 6-0! Woho, vi var riktigt grymma och dom var riktigt dåliga, hehe...
Men kul var det. Nu har vi börjat spekulera om att delta i korpiaden i GBG. Vore så sjukt jävla kul! Hoppas hoppas hoppas att det blir av!

Här får ni lite pics!









Nattinuffsan!

Update!

Utgång ikväll! WOHO! PUSS!

Ny favoritlåt!


Haha...

Konversation mellan mig och min karl:

Han: "Eliza, är det dags för en Kristusfylla idag eller?"
Jag: "Vad är det?"
Han: "En fylla då man återuppstår på tredje dagen"

Haha...

MATCH!

Snart är det en jävlig viktig match! KOM IGEN FÖR FAN DIF!
Har laddat med några öl + trevligt sällskap och pasta sallad!
Är redan spänd i hela kroppen. . .

Åh så nervöst!




Tjofaderittan

Hey bloggen!
Här sitter jag och sippar på en kopp the och beställer mat inför nästa vecka.
Dagen har gått oroväckande fort, dock väldigt skönt.
Hockeyn igår var fruktansvärt sur. Förlust mot HV efter att ha lett med 3-0 är ju lite irriterande. Men jag hoppas och tror att vi vinner imorgon!
Dagens planer då? Ska bara ta det lugnt med min prins! De andra tjejerna ska gå ut för dom får lön idag (eftersom 25e infaller på Söndag så får de lön idag, stackars jag får lön den 26e, så jag får vänta tills måndag).
Nästa vecka är det min sista vecka på avdelning 75. TRIST! Sen ska jag nämligen börja jobba på Strokeenheten. Det ska också bli spännande, men jobbigt att börja om på ny kula och komma in i ett helt nytt arbetsgäng. Det går nog säkert bra. En sak som är lite annorlunda där är att jag även kommer ha kvällstjänstgöring, så ibland blir det sovmorgon för lilla mig! Skönt!

Nej nu ska jag fortsätta med beställningarna!
Ha en trevlig löningsfredag och simma lugnt ^^

lite bilder.











some pics från föregående dagar... godnatt!

@ work

Hej mina vänner! Det är inte ofta jag tar mig tid att blogga på jobbet, men har kommit fram till att det kanske är en bra idé att börja göra det medtanke på att jag aldrig verkar få tid till det hemma. (Får tänka på saken).
Ikväll ska jag hem till Bastis moster som bjuder på middag. Ska bli väldigt trevligt, var längesen jag träffade henne. . .
Idag är det redan halvvägs till helg, ibland undrar jag verkligen vart tiden tar vägen. Timmarna går långsamt men dagarna snabbt, it doesn't make sense. Aja, så kan det vara.

Funderar starkt på att ha en vit helg. Måste verkligen, verkligen, verkligen vila upp mig ordentligt iallafall. Sova ut för en gångs skull!

Nej plikten kallar!

Sorry mates.

Första korpenmatchen igår blev torsk. Fan, men nästa gång går det bättre!
Halsen och örat är fortfarande lite fuckad. Fick stå i mål igår för att vila mig lite.
Nu sitter jag och myser med Sara och Nina. Nina och jag gjorde världens godaste sallad med räkor och halloumi. Så nu är vi mätta och belåtna. Snart kommer favoritprogrammet också! Bra tisdagkväll!
Enjoy.



Ändrade planer, igen...

Det blev inge chillerill för mig ikväll heller. Sitter med kvällens första öl och pinar mig själv lite.
Om ni har sett Van the man så förstår ni om jag säger att jag är som sickboy. Det är alltid något som är fel. Nu lider jag av halsont och ont i örat. Tror att det är en liten öroninflammation på g. Men jag har ett tips; har du ont i örat? Spruta två sprut med nässpray i örat, det hjälper!!!

Ha en trevlig kväll!

PUS!


Ändrade planer.

Hello! Hade ju planerat att dejta tvn igårkväll. Det blev ändrade planer. Jag hänkade på mina kollegor igår och hade en hejdundrans rolig kväll! Så jävla kul! Först var vi hemma hos Jonna och sen var vi på Golden Hits! Riktigt kul och vi hängde på schlager golvet hela tiden!
Dagens planer är oskrivna, blir lugnt iallafall, har svinont i halsen. Och eftersom vi har korpen premiär på måndag så känner jag att halsen måste få vila!

Ha en trevlig dag då!
PUS!

Heeeeej!

Ville bara tala om att jag lever!
Svenska provet hos polisen igår gick bra, skönt att det är över!
Nu ska jag kila på lunch.
Ikväll blir det jag och tvn som dejtar så då kanske jag har tid för er ett tag.


rubrik

nattinuffsan.
trött tjej.
hejhej.
nattinuffsan.



snart är det helg igen.

SUNSHINE

Hello SUNSHINE!

Solen lyser, ÅH vad härligt.
Det var värmebölja i bilen när jag skulle åka från jobbet, men det gör inget all värme är välkommen just nu!
Idag blir det ingen träning. Ska vila upp mig och bara mysa!
Kanske åker över en sväng till Anna lite senare. Men innan det ska jag laga lite mat till mig och min mami!
Njuter så otroligt mkt av solen just nu även fast jag befinner mig inomhus! Blir alldeles lycklig i hela kroppen. MMMMMM!

NJUT!


lira lite boll.

Hello gott folk. Sitter i morgonrocken och myser o väntar på att D.H ska börja.
Har precis varit ute och spelat lite boll med Sara och Julia (man måste ju iallafall ha rört en boll i år innan korpenpremiären). Så det blev lite lir men slutade kvickt med att vi satt och snackade istället... som vanligt.
På torsdag börjar rekryteringsprocessen för Polisen. Är lite nervös, men som tur är har jag min Jules med mig! Galen röta att vi fick samma provtid! Sån tur brukar jag aldrig ha, peppar peppar.



Nu ska jag dricka lite te och intvänta mina älskade hemmafruar!

Jag tror min blogglust är tillbaka...

Juste, jag har fått lite cravings att åka till N.Y, någon som har tips på hotell eller resebyråer man kan kika på?
Och juste igen, om en vecka börjar korpen! SOM JAG HAR LÄNGTAT! BK STOLPSKOTT är snart i farten igen! WU!



Mitt nya favvolack från HM! Synd bara att jag inte får ha något nagellack på jobbet! Men då blir det desto roligare på helgen.

Godnatt!

Hujeda mig...

Hujeda mig vad jag har varit effektiv idag. Dagen spenderades på jobbet som vanligt. När jag slutade åkte jag hem och svirade om till träningsoutfiten och begav mig ut på en springrunda, skönt men oj vad jobbigt! Efter det rensade jag ur mina onödiga prylar och la upp dom på tradera. Fattig? Lite.

Igårkväll såg jag och Paulina nog den sjukaste, konstigaste mest osammanhängande film jag någonsin sett, Vinyan, det är nästan så att jag måste säga åt er att se den bara för att den var så sjukt otippad och nästan lite komisk.

Nu har mamma gjort fetasost/couscous sallad så nu måste jag ge magen mat.

Hörs snart! Puss


last night.

Godmorgon folks! Nej nu ljög jag, har varit vaken lite längre än så.
Gårkvällen var väldigt trevlig! Vi åt och drack gott på Vapiano och sen gick vi till Collage och dansade en sväng!
Efter det tog vi en sväng förbi Anna och Fredriks cribb, sen blev det hemgång! Men som sagt, en mkt trevlig kväll!
Dagens planer är oklara. Det är alldeles underbart väder, kanske ska ta och cykla en liten sväng, men måste pumpa däcken så vi får se....

Aja enjoy.














Tonight.

Med ett glas vin i handen och två söta töser i mitt hem har jag börjat kvällen.
Snart ska vi dra oss in till stan med vår privata chaffis, Mr D. också kallad guldklimpen. Sen blir det smarrig middag och dricka på Vapiano!
Det här kommer bli en bra kväll!
Hoppas att ni också får en guld kväll!

PUS!



Mina fina mami säger hej hej!

piano

Heeej!
Det blev lite träning idag efter jobbet, känns fruktansvärt skönt måste jag säga! Alltid jobbet innan men super skönt efter man väl gjort det. Ikväll blir det till att ta det piano och vila upp sig lite. Ska hem en sväng till Bastis mamma och äta middag och sen så blir det nog kojan!
Har absolut inga planer för morgon dagen, får se vad som erbjuds.
Hoppas ni får en trevlig fredag kväll.
Här kommer lite bilder från veckan som gått;

Simma lugnt!



Jag och Nina lagade raggmunkar!











Som sagt, simma lugnt!

Idag är det FREDAG!

Godmorgon!
Matchen igår var jättebra. Det var en härlig stämning inne i Globen och allt flöt bra! 5-1 till Djurgårn. Då är vi alltså i final! Skulle till och med kunna tänka mig att gå på en till match!
Nu ska jag dricka upp kaffet och bege mig till mitt arbete.
En sista dag innan det blir helg.

/E

OhNo

Ja jag vet, uppdateringen är kass. Men what to do?
Sitter just nu på jobbet och filurar, det känns otroligt segt idag, samma sak igår. Jag är trött ändå in i själen. Kan det möjligtvis vara så att jag drabbats av något som jag alltid har haft svårt att förstå hur folk kan få, nämligen vårdepression. Det skulle kunna vara så.
Men trots detta ska jag pallra mig iväg på hockey ikväll. Ska bli spännande, har aldrig varit på en "riktig" hockeymatch!

Gotta go! SOLONG.

Mami

Nu ska jag åka och hämta världens bästa mor på Arlanda! Dagen har varit bra! Hoppas er också varit de!

5 / 4

Good morning. Ber om ursäkt för dålig uppdatering, har inte haft tid helt enkelt. Lördagen var en väldigt bra dag, det var supertrevligt hos Marre. Hela dagen var bara bra helt enkelt! Igår morse när jag vaknade så ringde Nina och David och frågade om jag vill följa med hem till Lissans resident och äta pannkisar. Det ville jag såklart och när vi var hemma hos Marie och Janne så passade vi på att ringa till Liss och Malla på farmen där dom befinner sig. Gud vad underbart det var att höra L's röst, hon lät så glad och alldeles underbar! Jag saknar dom så att det kan göra lite ont i bland... Men *TRUUUUMMMVIRVEEEEEL* den 4/10 kommer dom förmodligen hem. Ett datum, nu kan man börja längta, räkna ner och planera.

Nej nu får det vara nog med hyllningar till Australienborna. Jag har mycket att stå i idag, måste städa hela lägenheten för inatt kommer mamma hem, om hon ser hur det ser ut nu kanske hon vänder i dörren inatt och åker tillbaka till Teneriffa...

Aja gotta go. Have a good one.

(BTW vafan är det för jävla piss väder?????)

Morning sunshine.

Solen skiner, är det inte helt underbart? Vanligtvis skulle jag blivit irriterad över att jag blev väckt av att solen lös in i mitt rum, men inte idag...(okej vaknade lite av Bastis väckarklocka också, men mest av solen)...
Anyway, idag ska jag och Nina besöka sollentuna c lite snabbt och uträtta några ärenden, sen ska vi promenera bort lite påskmat, så att vi får plats med mer mat hemma hos Marina ikväll. Vi ska nämligen fira av Marina, Jeppe och Ewelina ikväll. Alla tre ska åka utomlands och jobba. Kul för dom, trist för oss :(

Nu ska jag städa i ordning lite i lägenheten och fortsätta njuta av den soliga dagen och ledigheten!

Pyss.



Ser ut som jag har underbett, men aja bjuckar på den. PYSS igen.

mat, mat, mera mat...

Godeftermiddag gott folk!
Kvällen igår slutade hos Sara. Anna och Sara drog sig till "Bryggan", något hak i Märsta och jag kände inte för att joina så jag knatade de två portarna från Sara till mig och sen kom Basti och hämtade mig.
Jag gav honom ett JUMBO påskägg igårkväll innehållande 1.3 kg rabarberstänger och 400 g marabou + några brejk. Strategiskt av mig att ge honom hans favoritgodis rabarberstänger då jag inte själv tycker om dom? Eller?
Har precis kommit hem från årets första påsklunch hos Bastis farmor och farfar, det var trevligt och mycket god mat. Här efter följer två till påskfiranden, på söndag hos Bastis mormor och på måndag hos min kusin. . . (Måste nog fasta lite imorgon). Ikväll ska vi äta middag med Jonne och Elin på Fridays, shit det känns inte som om man gör annat än och äter i dessa dagar... Men gott är det iallafall...


Nyförvärv.

Sitter hemma hos Sara med en öl brevid mig. Vet inte riktigt vad våra planer för kvällen är, men något kul lyckas vi nog hitta på.
När jag var i Stinsen idag köpte jag en kofta och ett linne. Kändes bra att få shoppa lite. Mina nyförvärv pryder min kropp ikväll. Om ni e snälla kanske ni kan få se en bild imorgon (har nämligen ingen kamera, då jag lånat ut den till min mor som är på semester). Men man kanske lyckas fastna på någon annans kamera... hih...

Adjö, korven e dö.

Det är visst första april.

Sitter och degar i soffan och har precis ätit lite grekisk sallad. Känns otroligt skönt att ha tränat, då kan jag äta 1 ½ kg godis med gott samvete i påsk, hi...
Dagens planer är lite oklara än. Ska nog försöka åka iväg till Stinsen ett tag och fixa lite ärenden. Sen ska jag nog dricka några öl ikväll.
Annars har jag inte så mkt planerat inför kommande dagar. Lite olika påskmiddagar i dagarna och sen blir det att fira av Marina som drar till Cypern snart på Lördag!

Puss i påsk.

Påskkärring

Godmorgon! Jag har precis ätit frukost och ska snart bege mig iväg till gymmet. Men först måste jag ta en huvudvärkstablett. Har haft ont i huvudet sen igårkväll. Undra om det kan vara någon konstig sockerkick från allt godis jag ätit(?)...
Iallafall är jag ju ledig idag, skulle egentligen ha jobbat för Synk idag, så därför tog jag ledigt från mitt vanliga jobb, men så blev det inställt. Så nu sitter jag här, med noll fantasi om vad jag ska hitta på idag förutom att träna. Någon som har några förslag?
Det är verkligen jätteskönt att vara ledig men något kul måste man väl hitta på?

Jag kanske ska ge mig ut och gå påskkärring?
Hahah...
Have a good one... Hörs sen!


RSS 2.0