Äntligen.

Oj oj de var inte igår jag skrev, men lugn. Jag har inte glömt er, har bara haft viktigare saker för mig. I måndags kom nämligen Lisette och Malla hem, ÄNTLIGEN. I veckor och veckor hade jag och Nina för deras hemkomst. Medtanke på att ingen annan visste att dom skulle komma hem och dom inte tänkte uppenbara sig för ens på fredagen så blev de en hel del smussel. På Fredagen, efter många dagars paranoja från min sida, hoppade dom äntligen ur kartongen och visade sig! De blev en jätterolig kväll som sen slutade i en minneslucka... Kvällen där på fortsatte i samma anda fast den var inte riktigt lika rolig.

Igår spöade Bk Stolpskott motståndarna med 1-0 trots att vi bara var 5 spelare på 7 manna och dom hade 4 avbytare, vi var grymma!

Nu ska jag pussas lite. Hörs!






prinsen och jag

Idag har jag och min älskade älskade Sebastian varit tillsammans i 3 underbara år.
JAG ÄLSKAR DIG.
DU OCH JAG.
MY LOVE.




godnatt.

nattinatti puss puss pirr pirr.... hihi e lite fnittrig....

Last night.

Heeeeje!
Trots mitt onda öra bestämde jag mig igårkväll för att jag inte kunde ha tråkigt hela tiden så jag bestämde mig helt enkelt för att ha lite skoj! Två alvedon och en rinexin senare var jag hemma hos Sara och åt middag med hennes mamma, faster och fasterns kompis. Supertrevligt! Vi åt den underbara räkpastan och drack vin. Sen begav vi oss till någon halvpruttig fisfest i bromma med johanna, marina och cissi. Efter de tog jag och Sara tjuren vid hornen och förflyttade oss till stan, där mötte vi upp Sanna, Julia och William på Gallaways och tog en öl. Sen traskade vi ner till Soap Bar och spenderade resten av kvällen där, tills lamporna tändes och stället stängde, då var vi alla ganska pruttiga och gick o mötte upp Claudia, Lisa och Jesper utanför Hells, då fick vi för oss att vi skulle till Labbet, men när vi var utanför så gick vi aldrig in, kommer faktiskt ärligt talat inte ihåg varför, har lite vaga minnen från slutet av kvällen. En taxi senare var vi hemma igen och jag somnade som en stock i min säng och sov hela natten tills min prins ringde och väckte mig halv 1 för att vi skulle in till stan.

Det ni!

Imorgon börjar korpen igen, hoppas verkligen att örat är bättre då annars blir jag arg. SOM JAG HAR LÄNGTAT EFTER KORPEN!



PUSS

ZzzzzzzzzZz

Slut som artist är vad jag är... Har jobbat i 12 timmar och nu tänker jag tacka för mig!
Imorgon är det fredag, härliga fredag!

ZZzZzznaaaark

Absolut Vodka

Hej hej hallå i regnet!

Idag har vi haft släktmiddag hemma hos oss för att min mamma fyller år imorgon! Världens bästa mamma fyller 51 år imorgon, grattis på henne!

Igår efter jobbet var jag och grannen jenny lite produktiva, hon hjälpte mig att lägga upp massa saker på tradera. Hon agerade modell och jag fotade. Måste ju maka lite plats i garderoben nu när vi ska till London!

På torsdag ska jag sysselsätta mig med en rolig sak, jag ska nämligen plåta för Absolut Vodka. De var ett tag sen jag gjorde en plåtning nu så de ska bli skoj. Kommer bli en galet lång dag... Först plåtning från 9 på morgonen och sen jobbar jag kväll på sjukhuset från 13-21. Men man e ju ung så de ska man väl klara
Nu ska jag kolla på Valentines day.
Hörs. Simma lugnt i regnet.



Jag och Sara för några helger sedan hemma hos Lisa!




London!

Halsen ömmar fortfarande och öronen också, men förhoppningsvis går de också snart över. Jag har inte partajat på två helger, två hela helger utan en enda droppe alkohol, känns sjukt skönt!
Idag har jag varit i Kista C och letat present till min mami som fyller år på onsdag, hittade inget till henne men köpte en träningströja till mig själv och en klänning (som jag dock ska lämna tillbaka). . .
En annan SUPER rolig sak som hänt idag är att jag och min älskade har bokat en resa till London! Äntligen har vi tagit tummarna ur rövarna och bokat en resa. Den 14-17 oktober bär de av för oss.

Jag längtar längtar längtar massor!

Imorgon blir de jobb igen, back to work efter en vecka och två dagars sjukdom. Känns sådär måste jag faktiskt erkänna.

Men nu har vi iallafall London att se fram emot!




listan.

Jag har gjort en liten lista på vad som behöver inhandlas inför hösten/vintern (jag vet, skit trist att behöva tänka så men de känns som om sommaren är över tyvärr):

1. Ett par gummistövlar
2. En skinnjacka
3. Två par nya stövlar, ett par med klack och ett par utan
4. En ny vinterjacka

Kul va? Bara jackor och skor, sånt som jag nog e sämst på att inhandla...

Hmm...?

Vad tror vi om denna klänning? Tyckte att den var lite söt, men jag vet inte riktigt...

same same.

Fortfarande lilla sjuklingen... Jättetråkigt...
Var på vårdcentralen igår och dom sa som vanligt: "Det är ett virus som du måste låta läka ut av sig själv".
Jävligt lattjo.
Det är väl bara att göra som doktorn säger och hålla sig lugn tills man känner sig helt hundra igen.
Under tiden vet ni vart jag håller hus iallafall, sovandes eller framför tvn eller kanske tillochmed sovandes framför tvn. . .

Au revoir.



min prins!

Värdelöst.

Värdelös helg. Totalt värdelös. Tycker fruktansvärt synd om mig själv...
Stackars lilla lilla mig...

feberflickan

Stackars lilla mig :(
Idag är jag en feberflicka. Inge kul alls, de värker i hela kroppen.
Jag är så sjukt sugen på glass, men jag orkar inte gå o handla och de finns ingen som kan ta hand om mig... Jag är och kommer alltid att vara lika ynklig när jag blir sjuk...

Jag vill att mitt paket från cdon ska komma nu! I paketet ligger Solsidan, tusenbröder och two and a half men!

love

misär, igen.

Jag mår som en pissråtta. Ont i hela kroppen och förkyld i hela skallen. . . Hoppas verkligen att de blir bättre pronto! Har inte riktigt tid med att vara sjuk just nu.

Juste, en tråkig sak till, gick inte vidare till pliktverket denna gång, så den 15e blir de till att söka igen. Just nu är framtiden lite oklar, men de löser sig. . .

Nya tag är de som gäller nu. . .


tröttmössa

Idag är jag en tröttmössa som absolut inte vill att helgen ska vara över. Skulle önska att helgen var minst dubbel så lång, eller att man var ledig 5 dagar och jobbade 2. Det hade varit rätt lite skönt...
Men ibland måste man inse sig själv besegrad av tiden, de går inte att styra över den ändå.

Söndagsångesten ökar lite eftersom pizza står på menyn ikväll, måste snart börja träna igen. Snart. Jag lovar.


RSS 2.0