Bortblåsta.

Komplikationerna är borta. Det blir som planerat. Nyår i Sigtuna. För en gångs skull ska jag ha ett bra nyår! Det har jag bestämt.
Ska snart ta en sväng till Väsby Centrum, sen ska Nina och vovven komma hem till mig och säga hejdå. Världens bästa Nina åker nämligen till Thai och Bali imorgon :( Jag är lite ledsen i ögat för det om jag ska vara ärlig. 6 veckor utan Ninis, hur ska jag klara mig?
Hon får sona sitt brott genom att köpa fina presenter till sin älskade Eliza, moha!

Imorgon är det 1 Januari! Vad hände med tiden?


Here we go again.

Det har uppstått komplikationer i mitt nyårsfirande. Kan inte säga så mycket mer än så. Har inte bestämt mig. Men fan va jag alltid ska lida av äcklig beslutsångest.

Jag tänker så det knakar.

Klänningen är iallafall bestämd. Blir en grön istället för röd.

I cant make up my mind.

Beslutsångest angående nyårsklänningen. Den är verkligen astråkig. Funderar på att ta en av syrran istället.

PUSS!

I love my man.

Nyårsklänning klar. Den är inte jättefin, men duger i krig. Tänkte smaska på en rejäl sminkning och en massa smycken så ska det nog bli finemang!
Om sisådär 2 timmar ska jag tillbaka till Kista med min älskade karl. Det känns som jag inte gjort något annat de tre senaste dagarna än att gå i affärer.
I Söndags var jag i stan, igår var jag i stan och i Stinsen, idag var jag i Kista och ska snart dit en andra gång. Ja något måste man ju fördriva tiden med.

Jag längtar efter min karl!


Vid frukostbordet.

Min mamma har just citerat ur DN; "I år firar ni nog hellre nyår i thermobrallor än i strumpbyxor"
MEN TROLIGT!

Negativ.

Min tand lever. Den är okej. PUH. Dock skulle den kunna dö inom en månad men tandläkaren sa att det inte fanns något de kunde göra i nuläget.
Så jag ska tillbaka dit den 26e januari. 365 kronor är vad man får betala för 7 minuter inne hos en tandläkare när man fyllt 20.
Om jag ska vara ärlig har det hittills funnits fler nackdelar än fördelar med att fylla 20.
1. Du måste pröjsa för att gå till tandläkaren!
2. SL är pissdyrt!

GODNATT!

Nu ska...

...jag till tandläkaren och få domen.
WISH me luck.

Dagens planer.

Hej you. Nyss uppstigen sitter jag nu med en stadig frukost framför mig. Den består idag av:

1 kopp kaffe
2 ostsmörgåsar
1 skål med gröt
1 glas juice

& snart ska jag minsann bege mig in till staden igen med Anna. Idag ska jag hitta en nyårsklänning. Inte för att jag ens har någon lust att fira nyår, jag absolut hatar nyår. Men vad ska man annars göra?

PUSS!



i mina påsar.

Blev en del shopping idag istan. Dock måste jag erkänna att min karl inte hanterar "mellandags-anstormningen" särskilt bra, så jag fick bara gå in i hälften av alla butiker som jag egentligen hade velat gå in i. Och att leta nyårsklänning var det inte ens tal om. . .
Men lite shopping blev det.
Köpte ett par svarta jeans från Zara Woman som hade skinndetaljer på fickorna, en svart halsduk från MQ, ett svart långt basic linne, samt knäpstrumpor och en bandeau bh alla tre sakerna från American Apparel.

Kanske tar en sväng till stan igen imorgon, får se vad jag är kapabel till imorgon... Ett samtal till tandläkaren ska jag iallafall göra. TRIST.

25/12

Nu ska vi reda ut vad som egentligen hände i fredags kväll.
Jag, Nina, Joi, Linda och Paulina åker in till Ambassadeur för att fira Juldagen. Jag blir lite överförfriskad (bara lite) och drar en fet vurpa i trappan utanför, hinner dock inte ta emot mig med händerna (tror jag, minnet är lite suddigt, så jag kan faktiskt inte helt hundra säga hur det gick till). Efter detta tragiska så tar Nina med mig i en taxi hem, jag får skäll av mamma och dagen efter vaknar jag med en fruktansvärd tandvärk.
Detta var lite kort vad som hände.
Gårdagens filosofi löd; "Jag ska ALDRIG, ALDRIG mer dricka alkohol"... (inte förns på torsdag iallafall)

Trots detta så hade jag faktiskt en sjukt rolig kväll.







Ikväll blir det filmkväll, Inglorious Bastards ska vi se!

huh

AJ min tand. Jag drog århundradets vurpa igår och ramlade såklart rakt på tanden. Det gör FRUKTANSVÄRT ont!

lägesrapport!

Nu drar jag till Paulina och käkar middag.
Ha en dimmig kväll!
PUSS!

25 december

Hoppas att alla hade en riktigt bra julafton, det hade jag. Fick så mycket fina presenter och trevligt sällskap förstås.
Ikväll blir det utgång. Idag är dagen, då hela Stockholm pallrar sina söta rumpor UT. För att fira... att man lever helt enkelt?
Ikväll ska jag känna att jag lever. Jag och mina tjejer ska förmodligen ta vårt humör och besöka Amba tonight. Hoppas på en riktigt lyckad kväll.

Här kommer lite bilder från dagarna som gått;



Min fina Nanna





Vår gran



Syskonen hos Moster på Julafton



Världens sötaste kusinbarn!



Mulo, Alina och Tomten



Vi sa: "inga presenter i år"



Fina syster!


Nu ska jag tagga och fixa mig.

GOD JUL

Snön är kvar, det är lagom kallt (två minus) och jag ska få risgrynsgröt till frukost. Vilken guld morgon! Trots detta så har jag inga julkänslor. Jag försöker verkligen att klämma fram dom. Troligtvis kommer dom när vi är hemma hos min moster sen.

Nu väntar gröten. . .

GOD JUL, GOD JUL, GOD JUL!

Love Actually

Nu så. Alla presenter inslagna och jag försöker desperat få igång julkänslorna med hjälp av Love Actually.

Dagen har verkligen varit bra. Nanna bjöd med mig på julmiddag hemma hos familjen och gott var det.
Familjen Helsen är en underbar familj som verkligen är sig själva. Fan vad jag älskar den familjen! Det finns inga som kan få en att känna sig så hemma som dom kan!
Dagems skönaste var att Nannas far satt och tjatade om en julklapp som hon ska få (det roliga är att han köpt den till sig själv, sedan ringt till Nanna och bett henne slå in den och ge den till honom på julafton) haha, så fruktansvärt skönt!

Nu ska jag fortsätta at kolla på filmen med min mamma, pappa och kusin.


en gång, aldrig mer.

Har varit på stan hela dan. Äntligen klar med alla julklappar. Och gudarna ska veta att jag inte tänker köpa de sista julklapparna dagen innan självaste julafton nästa år. Så är det bara, det var en once in a lifetime upplevelse.

Nu sitter jag hemma hos Nanna och lyssnar på när hon försöker hitta på ett rimm till sin mammas present!

Imorgon är det dopparedagen mina vänner... har ni julkänsla?

PUSS!

Eriksdalshallen

Hej hej hallå. PUST, då var dagisfröken fasen i mitt liv över. Tror och hoppas jag iallafall... Nästa fas i mitt liv heter; Köksbiträde på Danderydssjukhus fasen...hah...

Ikväll ska jag kika på Sundbyberg - Hammarby i Eriksdalshallen. Den hallen väcker många minnen till liv, har haft typ en ziljon gympa uppvisningar och tävlingar där!

Om TVÅ dagar är det julafton och jag har fullständig PANIK. Är inte klar med varken mammas, pappas eller bastis. Förhoppningsvis kommer en dag på stan med Nanna lösa det hela.

P&K

22 december

Sista dagen på dagis idag; känns som om det kommer att bli en låååång dag.
Jag hade sett fram emot ledigheten så sjukt mycket men dum som jag e tackade jag ja till att jobba på Danderyds sjukhus imorgon. Men klockan halv 1 imorgon blir jag ledig fram till 4e januari, helt rätt!

Nu måste jag lägga på en rem.

P&K

PS. Idag vänder det och blir ljusare igen...

I was just about to. . .

Känns som om jag precis är påväg att skriva samma sak som imorse, typ här sitter jag nu med en kopp kaffe bla bla bla...Enough.
Har varit på underbara My Garderob, så jävla bra butik som ligger i Helenelund. Blir som ett litet barn på julafton när jag spatserar runt och bläddrar bland kläderna. . . Fick med mig en julklapp hem!

Jag har förberett en dip i kylen och snart blir det till att ta fram den och chipsen.

P&K

hon e söt.


















helgen i bilder.

Godmorgon. Sitter i min säng med en kopp kaffe i handen och tänker att jag blivit gammal för att jag inte kan sova längre än till max 10 på helgen numer.
Funderar på om jag ska hitta på något vettigt idag eller om jag bara ska ligga och ta det piano hela dagen. Slänger iallafall upp lite bilder från fredag och lördaf, enjoy:

















sådärja, nu blir det snart lite frukost. P&K

Platsen som Gud glömde. . .

Tjoho. Kom precis hem från vad jag skulle kalla; VÄRLDENS ÄNDE, nämligen rosersberg. Det ligger verkligen långt ifrån civilisationen. hah... Kvällen har varit mycket trevlig men det är alltid skönt att komma hem till sitt eget crib och sin egen säng.
Imorgon hoppas jag kunna inhandla 1/3 julklappar. Funderar på att ta mig en sväng till Sollentuna C, det ska tydligen vara Nordens mest påkostade centrum. Hur är det möjligt?

Tankenöt, hej och hå, sov sött!


Ja jag menar ju det. . .

Godmorgon! Gårkvällen på Kung Carls Bakficka var über! Drack goda drinkar och umgicks med massa människor.
Nu sitter jag och väntar på att åka till Hallonbergen för att vara en bra flickvän och kolla på innebandymatch. Sen blir det hem och fixa sig för att bege sig till Linda och Lindas 20 års fest!
Fullerulle!

Det är julafton om mindre än en vecka. PANIK. Ja, det var ju de...

and the winner is...

Godkväll. Har precis tagit en liten powernap + slängt i mig en snabb middag. Nu ska jag snart börja göra mig iordning och åka in till stan. Alkoholen har segrat än en gång. Hörs!

P&K

L.A Gigolo

Nyss hemkommen från Joanna, vi kollade på film, myste och åt godis. L.A Gigolo blev det, för att Joi sa att Paulina sagt att den var bra. En sak jag inte förstår är hur Paulina kunde klara av att se den med sin mamma? Sex är huvudrubriken i denna film, minsta lilla sexscen då min familj är närvarande gör mig väldigt generad, vet inte varför, känns bara som hela familjen helt plötsligt kollar rakt ut i tomma intet samtidigt som en pinsam tystnad fyller rummet. Alla är vi ju olika, och skönt är väl det?

Pust. Nu ligger jag i min sköna säng och njuter av att det är fredag imorgon. Har dock ett litet problem.
Ja mina vänner, beslutsångesten har slagit till igen. . . Som bekant har jag varit über förkyld och "halvsjuk" hela veckan. Då kan det ju vara smart att vila till helgen. Men, mitt problem, liksom jag tror många andra lider av, är att jag självklart inte vill ligga hemma som en gammal kålrot när jag väl är ledig. Så nu kommer dilemmat;
Ska jag, trots min förkylning, vara hemma imorgon eller gå på drinkkväll på Kung Carls bakficka?
& ska jag, trots min förkylning, gå på Linda och Lindas 20 års fest på lördag? Jag vill ju bli frisk en gång för alla, men samtidigt vill jag ha kul, kul, jättekul!

Hörs imorgon.




k a o s

Snö i all ära. Men vafan, give us a brake. Har vi blivit ett såpass "varmt" land att vi inte ens kan hantera lite snö längre? Skärpning på oss som verkar tro att vi lever i ett stekhett Afrika. Det är ju samma sak varje år!

Som tur var hade jag min far som kom och hämtade mig efter jobbet. Annars hade det blivit trasket från Danderyd till Djupdal! Det hade inte varit så roligt alls. . . Och hörrni, nu har jag tre (TRE!!!) dagar kvar på jobbet...

På Onsdag ska jag träffa min kära vän, längtar efter hennes kloka ord. . .

P&K

running around my brain

Sitter i soffan med en cola light och andas ut.
Begav mig in till stan efter jobber för att inhandla de sista julklapparna... Oh lord what a mistake! Hade alldeles för mycket kläder på mig, trodde nästan att jag skulle koka bort i min dunderklumpsjacka och mina pälspjucks! Svårt det där med vad man ska ha på sig för en dag i stan. Det är svinkallt ute men dövarmt i affärerna... Hard one.

Fick med mig ett paket hem, men ett tag var jag nära att få ett nervsammanbrott. . . på grund av totalförvirring i letandet. Varför är det alltid svårast att köpa presenter till de som borde vara lättast?

Fundera på den ni.


white as snow.











Var ute och gick en liten promenix. Snön må vara jobbig när den piskar en i ansiktet eller kryper innanför skorna, men vad vacker den är...(Cheesy, men sant)


snöstorm

hörrni, det är ju typ snöstorm ute?!
I vårt avlånga land är vi alltid lika förberedda på årets snökaos, eller hur? Försenade bussar, kaos i trafiken och bilolyckor existerar ju knappt i det alltid lika välförberedda Sveriget! NOT!
Hur är det möjligt att SL fortfarande är segast i stan när snön kommer?

Inget snökaos kommer iallafall att slå höstlovet 2006. Det gick inte ens att köra på vägarna då! Det tog oss ungdomar som varit på Annas land på höstlovet i princip en hel dag att komma hem från Norrtälje...
Kommer ni ihåg?



Här är lilla Nina i snön för längesen...


PUSS!


ett scenario...

Ett scenario som utspelade sig för ca 10 minuter sedan:

Mamma: Eliza du måste gå upp nu, jag ska åka nu... Öppna ögonen och sätt dig upp!

Jag: *kvider* Mamma??? Har jag feber?

Mamma: Oj, jag tror nog det, du känns verkligen jättevarm...

Jag: (HOPPAS)

Efter jag tagit tempen 2 gånger inser jag att jag inte ens är i närheten av feber... SUCK...

Så nu sitter jag och äter frukost. Har as ont i kroppen och är förkyld som få... Men men, jag skulle ju gå till jobbet varje dag om jag inte hade feber... Så var min plan iallafall...

katastrof!

Ja hörrni. Har legat i ide sen i lördags (i blogg väg alltså). I lördags bestämde jag mig för att följa med tjejerna ut. Det slutade i katastrof! Trodde att min kamera var borta (den var under Lindas soffa, TUR!) grinade som ett litet barn för att jag verkligen trodde den var long gone! Alkohol + borttappade saker är ingen bra blandning för mig...

Har återhämtat mig iallafall och igår spenderade jag hela dagen på Skansen för att hjälpa min moster att promota RBU. Det var kallt men mysigt och jäklar vad folk de var!
Nu har mina tår nästan tinat efter dagens arbetsdag. Måste ner i källaren och gräva efter ett par varmare skor, för det är outhärdligt att stå o frysa varje dag...

Nu; las vegas!

lördag it is

Heeeeeeeeeej vad mycket folk det var på stan idag.
Present läget ligger till såhär;

Carro (klar)
Christian (klar)
Zenzi (klar)
Lina (klar)
Jessica (klar)
Pia (klar)
Mormor (klar)

Mamma (halvt klar)

Claudia (panik!)
Sebastian (panik!)
Pappa (ej inhandlad)

Lider av en galen beslutsångest vad gäller kvällens planer... Utgång eller chillkväll?

Igår köpte godis på prisextra i KOM köpcentrum (om man nu kan kalla det för ett köpcentrum?)
Iallafall, de har sjukt söta burkar till lösgodiset!



Nu ska jag ägna mig åt hjärngympa...utgång eller inte, hemmakväll eller inte...and so on!



PINSAMT!

Vad i hela fridens namn höll Eriks flickvän på med igår? Går upp på scenen och pussas lite, fine, men att stå kvar där som en mupp under hela låten? Jesus, låt honom glänsa lite själv... Stackars brud idag, alla har verkligen sågat hennes scen närvaro... Aja hon kan ju iallafall nöja sig med att hon nu är tillsammans med en IDOL-vinnare, om det nu är så stort vet jag inte... I rest my case!


Erik Grönwall

Jag är ledsen, men jag måste säga att Erik gör vinnarlåten bäst...
Båda är grymma, må bäste pojkplutt vinna...

IDOL final

Livet e gött, det är fredag och idolfinal!
Jag dricker vin och har ätit god mat.
Imorgon blir det julklappsjakt med Nina!

Ha en underbar kväll!

Korpen

Torsdagen är slut, det betyder att fredagen är nära, vilket i sin tur betyder att det snart, snart är helg!
Nu ska jag kika lite på Las Vegas och sen ska jag äta och bege mig till Julia på korpenmöte i hopp om att vi kan återuppliva vårat gamla korpenlag. Någon som vill vara med?

P&K

Socorro!

Jag efterlyser hjälp.
Såhär är fallet; Jag älskar presenter, absolut älskar dom. Men jag har drabbats av braaaainfreezeeeeeeeee och kan inte komma på en enda sak att önska mig i julklapp! Kom med förslag! Vad har ni önskat er?


min dog!

Slutade tidigt på jobbet idag. Skönt. Men egentligen gör det ingen större skillnad att sluta 3 eller 4 medtanke på att jag ändå är så pass slut när jag kommer hem att det inte blir mkt gjort.
Men har iallafall hämtat ut ett paket i edsberg efter jobbet och städat mitt rum, se vad man kan vara effektiv även fast man e så trött så att man inte vet vart man ska ta vägen.

Säger grattis grattis grattis till min älskade vovve som fyller 13 år idag! Tänka sig att för 13 år sen var jag en liten skit med solblekt hår och glugg. Bodde i värmen på Teneriffa och hade fått en liten vovvi, som inte är så liten längre idag! Jag älskar min Babbi!



Babsan och Tufsan på landet för längesen!

Modekungen.se är ju inte snabba...

Idag, IDAG(?) fick jag min tröja "Who the fuck is chanel?" snacka om seeeg leverans... typ 4 veckor! Äsch, den passade perfa iallafall, värt att vänta på...

en julklapp :)

Det är som rena rama julafton idag. Trodde att det var säsongs avslutning av DH förr veckan, men icke, här blir man belönad med ett till avsnitt innan juluppehållet! WOW, haha...
Teri Hatcher 45 år? Que, hon ser ju inte ut att vara en dag över 35... smink gör ju underverk...


det är som om någon släckte lampan...

Jesus vad mörkt det är ute... Ytterst otrevligt tycker jag... Det är lixom omöjligt att vakna till! Den 21a december vänder det och blir ljusare, det betyder att dom 14 dagarna som är kvar kommer att bli förfärliga, ge mig kraft att klara mörkret, för från och med den 22a december är jag ledig fram till 4 januari, rätt lite skönt... Men som sagt, man kan ju vänta sig en mörk tid de närmaste 2 veckorna...

ha en bra dag!

Utelåst...

Ja min rubrik talar ju lite för sig själv... Har nämligen varit utelåst till och med nu... Eller okej jag ska inte vara så jätte drastisk. Var utelåst, ringde och grinade (nej inte på riktigt) för Nina så hon hade inte så mycket annat till val än att bjuda hem mig. Hon och David var tillomed så snälla att dom bjöd mig på middag. Hemskt mycket tack till dom för jag var verkligen vrååål hungrig...
Tror inte att jag låst mig ute sen typ 9an eller ngt...
Tur att det inte händer så ofta för det är ju verkligen fruktansvärt enerverande...

Men det kunde ha varit värre så jag är nöjd ändå...


Glögg-mys!

Har varit på glögg-mys hemma hos min syster! Mysigt såhär på ågren-dagen! Vi hade julklapps "byt" och jag fick Rosebud läppsalva av tomten, tackar!
Nu kollar jag på jakten på lycka med min family, den är fruktansvärt bra, älskar verkligen den filmen, kan lixom inte tröttna...

Eftersom jag vet att ni gärna vill se bilder från igår så ska ni det, hehe:



Såhär såg jag ut efter MUS makeup rådgivning








vilken kväll det blev...

Jag hade en sjukt bra kväll igår! Mycket bra, det är sånna helger som gör livskvaliteten lite bättre!
Som sagt; I HAD A BLAST! Grymt god mat, trevligt folk, dans och lite för mycket av det goda - precis som det ska vara alltså!

Nu ska jag åka och handla julklappspapper så att jag kan slå in de klappar jag köpt!

Trixa och fixa lite på söndagen sådär... Allt för att dämpa ångesten över att man ska jobba en hel vecka igen...

Slänger upp lite bilder sen!

19!

Grattis världens finaste Catta på 19 års dagen!
Denna tjej är en underbar varelse!



Dagens att göra;

- Städa och fixa hos Sebastian
- Åka hem och duscha samt fixa fram alla kläder
- Stinsen på Make Up store smink kurs
- Kalas!

20!

Idag säger jag ett stort grattis till min älskade pojke som fyller 20 år idag! Ska snart avnjuta kvällen med honom och hans familj!
Imorgon blir det kalas och det kommer att bli grymt!



Ha en trevlig fredag för det ska jag ha, det är ju helg!

jag önskar mig sommar i julklapp...

Har inte så mycket att säga mer än att det är sviiiiiiinkallt ute, men det vet ni nog redan...
Det är SOMMAR jag vill ha...fast måste ju erkänna att vintern är väldigt mysig när man åker pulka, skidor, stjärtlapp och dricker varm choklad...



16 år gammal...


PUS!


011209

Trött tjej här... Har varit en lååång dag på jobbet med personalmöte, det resulterade i 10 timmars arbetsdag! Skönt att den är slut. Imorgon är min tidiga dag, slutar 3! Ska hjälpa mormor med lite saker och sen beger jag mig till Kista C med min älskade för att se Stieg Larssons sista film!

Nu ska jag gå och leta efter något med socker i skafferiet... sockersuuug...


011209

Trött tjej här... Har varit en lååång dag på jobbet med personalmöte, det resulterade i 10 timmars arbetsdag! Skönt att den är slut. Imorgon är min tidiga dag, slutar 3! Ska hjälpa mormor med lite saker och sen beger jag mig till Kista C med min älskade för att se Stig Larssons sista film!

Nu ska jag gå och leta efter något med socker i skafferiet... sockersuuug...


RSS 2.0