%"&!

Andas... Lokalen klar, maten klar, utklädnad to go!

Ska bli så fruktansvärt kul. Ett enda stort minus bara; Hittar inte min kamera jävel #(#/!&"%!!!

förbereda...

...fixa och dona. hör av mig sen om jag får en lucka!!

panic.

Panik! Vet inte riktigt hur jag ska få ihop allt tills på lördag?! Har inte hundra bestämt mig för vad jag ska bjuda på för mat. Vet ungefär men blir tveksam hela tiden. Samma sak med "fördrinken" vet inte alls vad jag ska hitta på... Man vill ju bjuda på goda saker, samtidigt har jag inte alltför mycket pengar att röra mig med... Oh sweet jesus. Ska jobba imorgon, slutar 1 och då ska jag fixa alltihop... Handla på systemet för 1:a gången också... hihi, men innan dess så ska jag bestämma mig... hmmmmmm...

Men kul ska de bli, otroligt kul...!




Presenter, ja tack!

Ligger hemma och tycker synd om mig själv... Har bestämt mig för att vara hemma från jobbet nu och kurera mig lite! Det tycker jag att jag e värd... Gårdagen var en jättebra födelsedag, fick jättemycket fina presenter. Måste berätta om min fruktansvärt påhittiga bror. Hans flickvän (som annars brukar stå för present inköpen) jobbade, så hon sa till honom att hon inte hade tid och att han fick köpa presenterna i år.
Det resulterade i 5 paket;









Summering; han har verkligen ansträngt sig och han var jättenöjd med sina fynd och jag blev självklart jätteglad!

Fick också ett par überläckra skor, men känner mig lite osäker...någon som tycker något?



Sen fick jag såklart andra saker också som jag blev jätteglad för!

Jag älskar presenter!

LOVE!

Thanx!

Tack så mycket alla fina människor för gratulationer och presenter!!

Grattis på mig!

20 bast, woho!
Fick exakt det jag önskade mig, wo! En rosa ipod och en bärbar hårdisk!

Nu; jobba och försöka hålla sig undan svininfluensan!



6 år sen...

Dan före dopparedan...

Vet ni vad det är för dag idag? Idag är det 26 oktober, och jag fyller år 27 oktober... Alltså dagen före min alldeles egna dopparedag!

Gårkvällen bjöd på klassisk "veckan-innan-festen" halsont, exakt samma sak som hände förra året. Då var jag ju iof frisk på mitt firande, hoppas att jag är det på lördag!
Är dock 5 barn som ringt sig sjuka idag på dagis, hoppas de inte smittats av sina syskon på balderskolan som förra veckan hade 66 barn i svininfluensan! VILL INTE, VILL INTE, VILL INTE vara sjuk...

Ska gå och sussa nu! (alltså inte för natten, så bad vill jag inte ha min födelsedag idag)

last night...

Gårkvällen var väldigt trevlig. Idag e jag trött... Men det ska inte förstöra dagen...





NU; Stan med Nina och Paulina för att kika lite utklädnader till nästa helg!

PUSS!

Rätt lätt...

Jahaja, soffpotatisar. Nu är jag hemma och äter lunch.
RÄTT LÄTT PROV... haha... det stör mig att man inte får mer tid på sig, 50 minuter för varje del, det är omöjligt, hinner inte med...
Har iallafall sällskap av jeppe, fredrik, lucas och filip. Slipper man stå ensam på skolgården som ett litet fån...
Känns sjukt att vara i skolan igen, gå i korridorerna, sitta i de gamla klassrummet... Har provet i mitt gamla spanska klassrum, sicko...

Ikväll blir det fira världens bästa Pia och sen kanske åka en sväng och säga hejdå till Lisa, Sara och Ally...

Wish me luck!



Den här saken ska jag ha på mig ikväll, från Ellos, 199;- (99;- med lite rabatter, hih)

hunger

Fredag kväll. Magen kurrar, födan har varit åt helvete hela dagen. Började med att försova mig imorse till halv 8 (började jobba kvart i 8) så det blev direkt in i bilen och iväg. Åt en torr liten knäckebröd skiva och massa choklad som Ingrid (en av mina kollegor) tagit med sig till oss. Sen blev inte lunchen någon über succe, laxpudding, usch och fy. Jag fortsatte flitigt att äta upp Ingrids choklad under dagen. Sen åkte jag och mamma o köpte ny soffa på Mio direkt när jag slutat så det har helt enkelt inte funnits tid till mat, förns nu, då jag cravar efter Tacosen som snart, snart, snart är klara!
Skulle ha åkt till Karin ikväll och firat henne. Men eftersom jag har högskoleprov imorgon och jag varit sjuk hela veckan så känner jag för att vila upp mig så gott jag kan. 8.20 imorgon ska jag vara i min gamla skola (sjukt att det är min "gamla" skola nowadays) i klassrum h104. hihi... 16.15 beräknas provet vara klart ungefär.

Idol ikväll, spännande...

PUSS!

hemlis

Det första jag tänker när jag går upp på morgonen är; När jag kommer hem från jobbet ska jag sova, men icke. Så blir det aldrig, jag är trött, men man vill ju gärna inte slösa bort det enda "liv" man har på att sova. Har iallafall fått reda på en rolig sak idag, kan inte berätta mer om det just nu för inget är säkert än, men snart får ni veta... För jag vet att halva sverige sitter och undrar vad som komma skall, moaha...
Hittade precis en liten lustig bild, såhär ser det ut när flickorna Trujillo partajar



Funderar på att gå ut och ta en liten promenad, rensa tankarna lite, men det är så trist att promenera själv. Blir nog till att ringa Ninan!

<3

Plans

Ikväll är det världens bästa Desperate Housewives! Innan det har jag några ärenden att ta itu med,
- Hämta paket på ICA från Ellos
- Köpa present till min kära svärmor ;)
- laga mat

& försöka kurera mina bihålor, hur nu det ska gå till...

Veckans planer ser ut att kanske få lida lite eftersom jag känner mig lite krasslig och gärna vill vara på benen till mitt 20 års firande, idag är det en vecka kvar tills lilla jag inte är tonåring längre...
På fredag ska vi fira Karin som fyller år på torsdag, men eftersom jag ska göra högskoleprovet på lördag så blir det lugna fina fisken för mig = ta bilen dit så vet man att man inte kan ens kan ta ett glas vin eller två... Lördag kväll blir det fest igen, "hejdå" fest för Ally, Lisa och Sara som ska åka till Thai!

Hoppas att jag håller mig på benen. Annars får planerna lida, iallafall de roliga, HP kan jag nog härda plus att man kan skylla på feber-förvirring om man får ett sug resultat, ho!

PUSS!

Sån e jag

Godkväll mina kära!
Idag mår jag som en blöt socka! Med andra ord, inge bra alls, jag har as-ont i bihålorna och kroppen! Buhu, stackars mig, jag är alltid sjuk, jag tjatar alltid om det och jag tycker synd om mig själv, sån är jag!
Är iallafall väldigt stolt över mig själv som trots detta har varit på jobbet hela dagen och härdat, dels för att jag inte har råd att vara sjuk och dels för att Sebastian nyss hade samma "sjukdom" som mig och härdade ut på jobbet, så jag kan ju inte vara sämre. Om jag hade jobbat på Vinn hade jag dragit täcket över huvudet, ringt där underifrån och sjukanmält mig...

Sån e jag. Muhu...

Jag sitter och funderar på vad jag ska önska mig i födelsedagspresent? NÅGRA FÖRSLAG TACK?

lillebror

Mysigdag! Känner mig lite krasslig i halsen och kroppen nu, ej okej!




vivistyle

Hittade precis en liten lattjo hemsida, de hade lite roliga kläder och skor. Dock inte så mycket, men de fanns en del guldkorn.




PUSS!

Ännu mera buhu...

Trött e jag nu...buhu, det är redan söndag, ännu mera buhu... Har varit hemma hos Sara hela kvällen och har haft jättemysigt! Har blivit ett par öl och ett par glas vin... Nu måste jag sova så att jag är en rolig släkting imorgon, ska ju träffa mina favvo ungar.
Ojuste, en av mina bästa, bästa vänner ska åka och kolla på hundvalp med familjen imorgon, hoppas verkligen att de bestämmer sig för att köpa en liten hundis!

Hörs imorgon!



Förra helgen då vi firade att Caroline fyllde 25 år, Matthias, Zenzi, jag & Marcus


kvällen till ära...

Dagen har spenderats i Täby C med Paulina. Jag köpte spindelnät (haha), strumpbyxor och overknee strumpisar... rolig shopping, eller inte! Kvällen till ära ska jag hem till Sarisen med tjejorna och ta ett par öl.
Det ska bli skoj!
Imorgon kommer min kusin och lämnar av sina två parvlar till mig, jag ska alltså sitta barnvakt, om man ens kan kalla det så när man är med sina släktingar!

Ha en trevlig kväll för imorgon är det söndag och då är ångesten ett faktum, MOHA!


regn suger

Det suger att det regnar när man är sugen på att åka till stan! Jag var sjukt sugen på att åka in till sveavägen och kolla in deras Kalasbutik för att leta dekorationer till min 20 års fest! Sånt tycker jag är löjligt kul... Men nu grusades mina planer på grund av ösregnet... Känns inte så lockande att åka in med paraply och kriga runt. Kanske ska kolla med Sara om hon har bil :)

PUSS & Hörs sen!

London

Tror nog att det kanske blir en resa till London senare i höst, det är väldigt billigt just nu och tydligen så har jag hört att priserna håller på att sjunka där!

Jag vill shoppa på oxford street!


Samma samma...

Shame on me! Dålig upptadering. Det händer inte så mycket i mitt liv nu får jag faktiskt ta att skylla på. Veckorna är samma gamla vanliga, jobbar och kommer hem o degar. Igår var jag i Stinsen en snabbis efter jobbet och strosade lite med Linda, Sara och Paulina :) Mys!
Imorgon är det Fredag igen, vart tog den här veckan vägen?

Har btw fått en mystisk lön på kontot? Säger man ju inte nej till, men man vill ju gärna veta vartifrån den kommer...hmmm...


Necklace

Jag vill ha detta runt min hals!

Viveka Bergström, 749;-

20!

Om två veckor exakt idag blir jag systemet-myndig! WO!


BURRR!

Morgon! Det har snöat ute, hur sjukt konstigt känns inte det? Okej det var ju inte direkt snöstorm, men några fjun som snabbt blev till slask på marken kom det allt... För övrigt är det ap-kallt ute idag och jag ska ut med kidsen när jag kommer till jobbet. Stackars mig, det är jag och sju barn, inget vuxet sällskap förutom min egen hjärna!

MEN WTF nu snöar det igen, helt sjukt!

BURR!

måndag kväll

Håller på att laga en kycklinggryta, jag kan när jag vill och resultatet ser lovande ut må jag säga.
Har jobbat hela dagen, som vanligt... Dagarna går jätte sakta men sista timmen går alltid i ultra (och då menar jag ULTRA) rapid... Det är som om hela dagen är en enda timme...
Ser fram emot sista avsnittet av Anna Anka ikväll, wo!

Hörs later on!

Pajpajpaj

Har varit och kollat på innebandy. Bastis lag (sumpan) vann med 1-12. Stolt!
Nu håller jag på att baka paj till familjen Wickberg här i Bollstanäs. Gjorde den här pajen till mammas födelsedag, den är fruktansvärt god!

Gräddig jordgubbspaj (går även bra att använda andra bär/frukter till fyllning)

● 1 paj, 8-10 pers

Pajdeg
· 3 dl vetemjöl
· ½ dl socker
· 125 g smör eller margarin
· 1 msk kallt vatten
Fyllning
· 1 liter färska jordgubbar
· 1 dl kesella
· 1 dl vispgrädde
· 1 dl philadelphiaost
· 2 ägg
· ¾ dl socker
· 2 tsk vaniljsocker

1. Pajdeg: Hacka snabbt samman alla ingredienserna. Tryck ut degen jämnt i en pajform, ca 26 cm i diameter. Låt vila kylskåpskallt i ca 30 minuter.
2. Sätt ugnen på 200°.
3. Förgrädda pajskalet i nedre delen av ugnen i 10-12 minuter.
4. Rensa och halvera jordgubbarna.
5. Blanda resten av ingredienserna till slät konsistens och häll ut i formen. Strö över jordgubbarna.
6. Grädda pajen i nedre delen av ugnen i 20-25 minuter, eller tills fyllningen stannat.

Just nu är jag på steg; förgrädda pajen.

MUMMA!

Önskelista

Jag har funderat lite på vad man ska önska sig i 20 års present. Har kommit fram till följande;

- en iPod
- en bärbar hårdisk

Kul. Kul. Kul. När man var liten hade man typ en två sidor lång önskelista, nu har man två saker....


MYS!

Ikväll blir det mys hemma hos Nina. Vi ska äta godis och chips och kolla på film. Har precis lagt upp massa saker på Tradera, känns bra!
Idag känns det som om jag hunnit med mycket, vaknade imorse och lagade Amerikanska pannkakor till mig och Basti. Sen gick jag och Nina ut och promenerade vid landsnora och sen drog jag mig in mot stan för att möta syster min. Effektiv dag må jag säga!
Imorgon bitti ska jag kolla på Bastis innebandy debut i nya innebandylaget, ska bli skoj!

Vill inte ha måndag igen, kan man inte få leva hela livet och få en hyffsad månadslön för att man finns och är underbar?

JoLo

Gårkvällen var väldigt trevlig. Men det blev en kort kväll då jag var väldigt trött sen en hård arbetsvecka!
Stället vi var på igår var väldigt trevligt. Fina lokaler, god mat och biljard...
Idag är jag sugen på att ta en riktig långpromenad! Det är otroligt fint väder! Ge mig en promenadpolare NU!

PUSS!

Viktigt



Den här texten fick jag av en vän jag lärde känna på ett av sjukhusen jag var på. Den är otroligt viktig för mig och har hjälpt mig jättemycket!


Fredag imorgon...

Imorgon är det Fredag and it feels good! Planerna för kvällen är spikade. Det blir födelsedags middag på JoLo för storebrors flickvän! Ska bli så skönt med helg! Till middagen serveras grillad marulk och pannacotta till efterrätt!

Nu är det spännande på Greys!

Klart slut!

man tackar

Jag är trött i hela kroppen. Slutade 3 idag vilket var väldigt skönt.
Har ju som sagt färgat håret och i måndags var det ett av mina dagisbarn som sa följande;

"Frööööken, nu när du har färgat håret svart så är ditt SKINN vitt"

Man tackar!

900 kronor senare är man tydligen svarthårig + albino.


first time









Har inte så mycket att säga. Bjussar på de 4 bilder från den absolut första plåtningen jag gjorde!

Smink; Natalie Berzelius
Foto; Martin

frussen

jag fryser ända in i märgen... har varit ute exakt hela dagen med barnen och haft de sämsta kläderna på mig. Inte så smart, kommer med all sannolikhet vara über förkyld innan denna vecka e över...
Som om inte detta vore nog är jag mättare än mättast... Ni vet när man är så mätt så att man mår illa?
Ursch!



my story, part 6

Jag fortsatte att leva det liv jag livde, vilket egentligen inte var så mycket till liv. Allt jag tänkte på var mat, mat, mat... Alla som någon gång bantat eller försökt sluta röka/snusa vet att det ända man tänker på är mat/cigg/snus... Så var det även i mitt fall, under många år... Dietisten på Sollentuna sjukhus sa under mina första besök att om jag gått ner mer i vikt till mitt nästa besök så var det Astrid Lindgrens sjukhus som gällde. Jag trodde helt ärligt talat att det var rent skitsnack och att det bara var tomma hot.
Under många år har jag lidit av sjukt svår ångest och haft mina små tvångsritualer. Ritualer som jag aldrig trodde jag kunde bli av med. Som jag nu är fri ifrån. Men de som lever riktigt nära mig vet att jag "en gång en anorektiker, alltid en anorektiker". Jag kan fortfarande få svackor, men aldrig på samma sätt som jag hade då. Personer som en gång varit ätstörda vet att vi aldrig mer kommer att kunna banta, jag kommer aldrig kunna gå ner några kilon. Det är som en nykter alkoholist aldrig kommer att kunna ta ett glas vin. Man blir fast, fånge i ett fängelse man kämpat så otroligt länge för att komma ur.
Jag kommer ihåg dagen då innan jag skulle på mitt återbesök på Sollentuna sjukhus. Det var på sommaren och jag åkte med mina vänner till Grönan. Jag åkte Frittfall Tilt denna dag och det mina kvistar är inte det smartaste att göra när man är otroligt underviktig. Jag kommer fortfarande ihåg hur mycket och hur länge jag skakade när jag åkt den.
Återbesöks dagen kom och jag hade såklart gått ner mer i vikt, det blev en dirtektripp till Astrid Lindgren och benämningen "näringsbrist och SUSPEKT anorexia nervosa" vart min diagnos. Den här dagen var den första av många dagar som jag fick sondmat (slang genom näsan ner i maggen med jästluktande näringspreparat).
Jag blev sjukare än sjukast när jag fick diagnosen Anorexi, det vart precis som om det vart "okej" att leva ut sjukdomen och det var så mycket man skulle "göra" för att passa in i en anorektikers beskrivning. Jag behövde inte längre smyga och inte längre vara ensam. Jag följde allt till punkt och pricka med att vara en regelrätt anorektiker. Tyvärr kan jag nog säga såhär i efterhand att själva diagnostiseringen INTE var bra för min del. Bra på det sätt att jag blev upptäckt och kunde börja min resa mot frisk efter det att jag först blev mycket sjukare. Men dåligt på det sättet att jag nu blev SJUK och gjorde allt detta som förväntades av en anorektiker...
Mer om detta en annan gång...

Kanelbulle

Jag drog årets vurpa igårkväll. Halkade på en tom kartong och slog i tinningen i ett bord... Gör så fruktansvärt ont i dag... Aouch!

Annars var kvällen igår väldigt trevligt. Vi drog hem till Jeppe och sen drog jag till Parnian...

Idag ska jag till Catta klockan 3 för att lilla söta hon ska bjuda på nybakta kanelbullar eftersom det är Kanelbullens dag idag...


sara nina eliza

Sitter och dricker vin och äter choklad, sea salt, med sara och nina<3<3


puss!

Jag har färgat mitt hår;O
Tänkte bara att jag skulle meddela er det. Får försöka fixa en bild till senare...
Idag ska jag gå på stan med Sebastian. Mys!

Hörs sen!

FYfarao!




Jag dör vad pinsamt!!! Stackars människa!

beloved island.

Godmorgon sunshines!

Även fast det är svinkallt ute, så kan jag inte låta bli att älska precis den hör övergången. Men det får gärna stanna här, inge snö, slask, regn utan bara uppfriskande kyla och blå himmel!
Jag har precis betalat min första "räkning" för att bo hemma och det  känns så jävla sniket! Här har man bott i hela sitt liv, kommit o gått som man vill. Käkat och bjudit alla sina vänner och nu ska det helt plötsligt bli som något hotell där man får betala? haha... Känns fruktansvärt surt om jag ska vara ärlig...




Blir förhoppningsvis snart en resa till mitt älskade Teneriffa... Bilden ovan är från min och Paulinas resa dit när vi gick i 9an...

can not make up my mind...



Denna jacka blev min idag. Är lite osäker på den dock. Den är lite för glansig...(?) eller?
Kan inte riktigt bestämma mig. Har dock en sjukt bra passform.
Imorgon blir det casting för min del, nelly.com... Hoppas att det går bra. Har varit lite grinig för att jag inte kunde åka till Borås senast de frågade...
Men nu har jag min tur om allt går vägen och det inte kommer någon ännu hetare brud och snor jobbet för mig, muah!

Snart 2 ½ män!


sweet jesus.

alltså hur i helvete har man sett ut i sina dagar? Fy fan. Undra om jag sitter om fem år och tittar på bilder från idag och tänker; Hur fan såg jag ut? Förmodligen.











Det är bara för mycket... får räcka för dagen...

RSS 2.0