Viktigt



Den här texten fick jag av en vän jag lärde känna på ett av sjukhusen jag var på. Den är otroligt viktig för mig och har hjälpt mig jättemycket!


Kommentarer
Postat av: Fanny

När jag läste det här kom jag att tänka på alla fina ord du skrev till mig på Capio. Minns speciellt ett brev jag fick. Ett blått papper och du skrev med glitter penna och det hade ett klistermärke med askungen på. Du skrev hur mycket du såg att jag kämpade, och att det bara var att ta den där milkshaken utan att tänka, bara göra! Att det skulle bli lättare att kämpa när man fått mer energi. För till en början ville vi ju inte ens se och förstå att vi var sjuka, och hur ska man då kunna bli frisk? Men oj vad trasiga vi var. Som tur är så fick jag så bra hjälp att jag idag kan kalla mig frisk. Visst är vissa dagar jobbigare än andra, och jag kommer kanske aldrig ha en hundraprocentig kroppsbild, men jag är medveten om vad jag behöver för att må bra. Det har du varit med och skapat. Du var ett stort stöd för mig under Capio-tiden. Det vill jag säga tack för. Hoppas allt är bra med dig? Ta hand om dig. Kram/ Fanny

2009-10-12 @ 03:43:28
Postat av: eliza

Älskade fanny! Jag kan ibland sitta och tänka på hur bra vi ändå hade det tillsammans allihopa trots det hemska vi gick igenom, vi var som en enda stor familj, som jag alltid kommer att hålla nära mitt hjärta. Det spelar ingen roll om man inte setts sen domedagarna, för vi levde igenom det värsta tillsammans. och det betyder så otroligt mycket!

Hoppas att du kämpar och att du mår bra fina du!

2009-10-12 @ 19:15:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0