Bogesund

Idag har vi spenderat vår tid på en strand i Waxholms Bogesund... Det har varit helt underbart. Första halvan av dagen spenderade vi på en sandstrand med långgrund strand och andra halvan spenderades på klippor... Vi satt och diskuterade idag och kom snabbt fram till att vårat mission i sommar var att utforska olika badstränder och betygsätta dom från 0 - 5... So here it goes:

Stranden får betyget: 2 med motiveringen fin långgrund strand med lite grumligt vatten, dock väldigt jobbigt att gå så långt ut för att kunna doppa sig, ett stort minus var att det var proppfullt med barnfamiljer varav en av barnen bajsade på stranden mitt i allt...

Klipporna får betyget: 3 med motiveringen fina klippor med fläktande vindar och glest med folk... Jobbigt att ta sig i vattnet som var ett stort minus, plus att man blev tvungen att gå igenom en djungel för att komma dit, annars toppen!

Utforskningen kommer förmodligen inte längre än såhär om jag känner mig och mina vänner rätt, men jag ska försöka upprätthålla den!







Imorgon blir det förhoppningsvis bad och sol hos Malla om jag får be ;)

Kommentarer
Postat av: Jess

"ett stort minus var att det var proppfullt med barnfamiljer varav en av barnen bajsade på stranden mitt i allt..." hahah! Det där såg jag en gång på cypern. Ungen tog tag i en dricka-back och tog i för kung och fosterland

2009-07-02 @ 22:35:10
Postat av: eliza

nej men fyfaaaaan!

2009-07-03 @ 15:55:18
URL: http://elizasord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0